LELO Noa Luksus Parvibrator
LELO Noa Luksus Parvibrator
kr 999,00
Legg i handlekurv
LELO Noa Luksus Parvibrator  1
LELO Noa Luksus Parvibrator  2
LELO Noa Luksus Parvibrator  3
LELO Noa Luksus Parvibrator  4
LELO Noa Luksus Parvibrator  5
LELO Noa Luksus Parvibrator  6
LELO Noa Luksus Parvibrator  7

LELO Noa Luksus Parvibrator

3.5 (7)
kr 999,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

LELO Noa er en luksus par-vibrator, som er det perfekte sexleketøy, hvis dere ønsker å tilføre litt krydder til sexlivet. Denne stilfulle vibratoren kan brukes under samleie, og bidrar til å løfte deres sexopplevelser til et nytt spenningsnivå.

Den ene delen av Noa skal ligge utvendig op vibrere og stimulere klitoris, mens den andre del føres inn i vagina. Så kan mannen trenge inn, og hun vi oppleve både ham, den indre del av vibratoren, og de intense vibrasjonene fra stimulasjonen av klitoris fra vibratorens ytre del.

Det er svært enkelt å kontrollere Noa og dens vibrasjoner. Den har kun en knapp, som både skrur av og på, og skifter mellom de 6 vibrasjonsprogrammene. 


Merk: Noa minner mye om LELO Tiani, som vi også selger her i nettbutikken. Hovedforskjellen er at Tiani styres ved hjelp av fjernbetjening.

Noa er én av de mest luksuriøse parvibratorer på markedet, og tar med seg både stil og eleganse inn i soveværelset. Den er fremstilt i myk medisinsk silikon, noe som gjør den svært glatt og behagelig mot huden.

Noa lades via en datamaskin, ved hjelp av den inkluderte USB ladekabelen.

Vi anbefaler at dere bruker et vannbasert glidemiddel sammen med Noa, for å få best mulig opplevelse. LELOs egne vannbaserte glidemidler er perfekt egnet.

LELO Noa er 100 % vanntett. Dere kan derfor nyte den under på badet, og gjøre den rent uten noen problemer. Vi anbefaler at dere bruker LELO Cleaner Rensespray, som er spesielt fremstilt for å brukes med alle LELOs produkter.

Parvibratoren kommer i en stilfull hvit eske, sammen med oppladeren, en prøvepakke med glidemiddel, og en flott tekstilpose for oppbevaring og transport.

Når du kjøper LELO Mona, anbefaler vi, at du også kjøper:
- LELO Vannbasert Glidemiddel.
- LELO Cleaner Rensespray

Detaljer

MATERIALE: Høykvalitets ABS & Silikon.
FTALAT-FRI: Ja.
STØRRELSE: 8,4 X 4,2 X 2,8 cm.
VEKT: 31 gram.
BATTERI: Li-Ion 70 mAh 4,7 v (oppladbart).
OPPLADER: USB.
BRUKERMANUAL: Engelsk, svensk.
VIBRASJONSNIVÅ: 6 forskjellige.
LYDNIVÅ: Støysvak.
BETJENING: Én enkelt knapp.

VARENUMMER: 12940.
Anmeldelser
3.5
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (7)
Penger i dass

Styr unna. Var vanvittig deilig så lenge den varte. Fungerte hele 3 oppladinger, og hver oppladning max en time. Så var det over og ut for hele moroa. Tar ikke imot lading lenger. Les mer

-
5 3 1
Føler det ikke ordentlig

Skuffet da hun egentlig ikke får noe ut av det

-
5 3 1
Umulig

Får ingenting ut av det, glir rundt og faller ut,

-
5 2 1
Superdeilig

Helt fantastisk deilig produkt, men trekker ned for kort batteri-tid når ferdigladet. Mannen liker den minst like godt som meg. Men neste gang blir det en app styrt eller med fjernkontroll. Les mer

-
5 4 1
Skuffet

Litt klumsete å bruke. Vet jeg er litt "kort innvendig" , og det kan være årsaken til at denne vibratoren ikke helt funket for oss. Den treffer mer på skambeinet enn klitoris, og den delen som er inni skjeden glir til siden noen ganger mens han penetrerer meg. Dette er ubehagelig, nesten vondt! Synes også vibreringen var for hard,fant ingen program som føltes behagelig og ikke forstyrrende... ganske skuffet, da vi hadde gledet oss veldig til å prøve denne! Les mer

-
5 2 1
Supert produkt

Var litt usikker på hvordan det ville føles ut med penis inni sammen med ene delen, men den er superdeilig. Mannen får også litt vibrasjoner og elsker den. LELO leverer igjen :) Les mer

-
5 5 1
Elektrisk

Førstegangs bruk, og begge er strålende fornøyde. Den føles bra for begge, og kona hadde flere høydepunkter i løpet av kvelden. Eneste å utsette på er litt kort batteritid og noe lett for å falle ut i enkelte posisjoner. Alt i alt fornøyd med produktet. Kjennes skikkelig at det er kvalitet Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no