LELO Noa Luksus Parvibrator

Klikk på bildene for å forstørre

LELO Noa Luksus Parvibrator

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 929,00

kr 899,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  LELO Noa er en luksus par-vibrator, som er det perfekte sexleketøy, hvis dere ønsker å tilføre litt krydder til sexlivet. Denne stilfulle vibratoren kan brukes under samleie, og bidrar til å løfte deres sexopplevelser til et nytt spenningsnivå.

  Den ene delen av Noa skal ligge utvendig op vibrere og stimulere klitoris, mens den andre del føres inn i vagina. Så kan mannen trenge inn, og hun vi oppleve både ham, den indre del av vibratoren, og de intense vibrasjonene fra stimulasjonen av klitoris fra vibratorens ytre del.

  Det er svært enkelt å kontrollere Noa og dens vibrasjoner. Den har kun en knapp, som både skrur av og på, og skifter mellom de 6 vibrasjonsprogrammene. 


  Merk: Noa minner mye om LELO Tiani, som vi også selger her i nettbutikken. Hovedforskjellen er at Tiani styres ved hjelp av fjernbetjening.

  Noa er én av de mest luksuriøse parvibratorer på markedet, og tar med seg både stil og eleganse inn i soveværelset. Den er fremstilt i myk medisinsk silikon, noe som gjør den svært glatt og behagelig mot huden.

  Noa lades via en datamaskin, ved hjelp av den inkluderte USB ladekabelen.

  Vi anbefaler at dere bruker et vannbasert glidemiddel sammen med Noa, for å få best mulig opplevelse. LELOs egne vannbaserte glidemidler er perfekt egnet.

  LELO Noa er 100 % vanntett. Dere kan derfor nyte den under på badet, og gjøre den rent uten noen problemer. Vi anbefaler at dere bruker LELO Cleaner Rensespray, som er spesielt fremstilt for å brukes med alle LELOs produkter.

  Parvibratoren kommer i en stilfull hvit eske, sammen med oppladeren, en prøvepakke med glidemiddel, og en flott tekstilpose for oppbevaring og transport.

  Når du kjøper LELO Mona, anbefaler vi, at du også kjøper:
  - LELO Vannbasert Glidemiddel.
  - LELO Cleaner Rensespray

  Detaljer

  MATERIALE: Høykvalitets ABS & Silikon.
  FTALAT-FRI: Ja.
  STØRRELSE: 8,4 X 4,2 X 2,8 cm.
  VEKT: 31 gram.
  BATTERI: Li-Ion 70 mAh 4,7 v (oppladbart).
  OPPLADER: USB.
  BRUKERMANUAL: Engelsk, svensk.
  VIBRASJONSNIVÅ: 6 forskjellige.
  LYDNIVÅ: Støysvak.
  BETJENING: Én enkelt knapp.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Supert produkt Var litt usikker på hvordan det ville føles ut med penis inni sammen med ene delen, men den er superdeilig.

  Mannen får også litt vibrasjoner og elsker den.

  LELO leverer igjen :)
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Elektrisk Førstegangs bruk, og begge er strålende fornøyde. Den føles bra for begge, og kona hadde flere høydepunkter i løpet av kvelden. Eneste å utsette på er litt kort batteritid og noe lett for å falle ut i enkelte posisjoner. Alt i alt fornøyd med produktet. Kjennes skikkelig at det er kvalitet
  5 5 1

  Du anmelder: LELO Noa Luksus Parvibrator

  Hvordan bedømmer du produktet? *