LELO Smart Wand Large Magic Wand
LELO Smart Wand Large Magic Wand
kr 1 695,00
Legg i handlekurv
Testvinner
LELO Smart Wand Large Magic Wand  1
LELO Smart Wand Large Magic Wand  2
LELO Smart Wand Large Magic Wand  3
LELO Smart Wand Large Magic Wand  4
LELO Smart Wand Large Magic Wand  5
LELO Smart Wand Large Magic Wand  6
LELO Smart Wand Large Magic Wand  7
LELO Smart Wand Large Magic Wand  8

LELO Smart Wand Large Magic Wand

4.8 (3)
kr 1 695,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Smart Wand Large er LELO's versjon av den svært populære Magic Wand, som er berømt for å være den kraftigste klitorisvibratoren på markedet. Faktisk vibrerer den så kraftig at den også kan brukes på resten av kroppen.

LELO Smart Wand er ikke kun i toppklasse når det gjelder effektive vibrasjoner. Det er også snakk om design i toppklasse. Som med alle andre LELO-produkter, er denne vibratoren utrolig stilfull. Den er laget i et matt silikonmateriale og ABS-plast i metall-look med en flott finish. 

Som noe helt spesielt har LELO Smart Wand Large en såkalt SenseTouch-teknologi som betyr at den har et program hvor vibratoren intensiverer vibrasjonene når den treffer huden. Når den er instilt på dette programmet, vil den vibrere på høyeste styrke når den treffer huden, eller på en lavere intensitet om du stiller den inn på det. Når du vil skifte mellom de forskjellige modusene holder du knappen inne i 3-5 sekunder. 

Wanden har også en alminnelig modus som sikrer at stimuleringen fokuseres i vibratorhodet og ikke i skaftet. Du kan derfor få inntrykket av at vibrasjonene senkes, men bare rolig, de rumlende bølgene fortsetter med samme intensitet. 

LELO Smart Wand Large har fått 6 av 6 stjerner på den danske Side6.dk, og vunnet AVN-award i 2012 for årets "beste luksus sexleketøy" og en Red Hot Design Award-pris i 2013. 

Detaljer

MATERIALE: Medisinsk silikon og ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 30,4 x 8,0 x 6,0 cm.
VEKT: 395 g.
VANNTETT: Ja.
VIBRASJONER: 8.
VARIGHET: Opptil 2 timer.
STANDBY TID: Opptil 90 dager.

VARENUMMER: 12928.
Anmeldelser
4.7
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (3)
FANTASTISK

Dette produkte er med meg overalt og kan brukast på hele kroppen, og for begge kjønn. For min del som er kvinne, bruker jeg den både til å massere ryggen når den er stiv og støl, men også for å framkalle orgasme med å bruke den på og rundt klitoris. Har også brukt den på mannfolk rundt penisen og bak ballene. De setter like stor prispå å ta den med seg inn i leken som oss kvinnfolk. Det er også flere stiller etter hver enkelt sitt behov/lyster noe som gjør det mer spennende. Den er også lett å holderen! Om jeg skal trekke frem noe negativt må det vere at den tar lengre tid enn ønsket med å lade batteriet, men det er berre en filleting. Les mer

-
5 5 1
Sterk vibrasjon

Den er elegant og kraftfull. Man har ikke følelsen av at det er et sexleketøy når man først pakker den opp. Den er slank og elegant. Når man setter staven mot klitten kjenner man umiddelbart at den er kraftig. Og man kan helt uanstrengt justere styrken opp og ned. Den kunne kommet i et litt glattere materiale, men det blir flisespikkeri..Alt i alt en super massasjestav. Les mer

-
5 4 1
God massasje vibrator.

Den brøyde/krumme formen gjør at den føles behagelig å holde når man bruker den. Spesielt når man leker med seg selv. Den føles nemlig ikke lang og klumpete da. Herlig! En fin funksjon (som ikke alle slike massajestaver har) er at den i en modus den detekterer/føler når den er inntil kroppen og øker til satt hastighet. Når den ikke erinntil går den ned til hvilehastighet (som tomgangs vibrasjon). Dette er en meget fin funksjon som gjør at den ikke vibrerer så mye, uten å treng å endre innstillingeller slå den av, hvis man trenger små pauser eller man ønsker å endre stilling uten at den vibrerer "på fullt". At den er vanntett og oppladbar er stort plussda den dermed ikke bare er forbeholdt soverommet.... Ta den gjerne med i dusjen! Da hodet er "standard" størrelse som andre merker så finnes det flere sortertilbehør å skaffe for både anal og vaginal stimulering samt stimulering av penis. Positivt: Oppladbar med god batterikapasitet. Slipper at den "henger fast" iveggen. Vanntett. Krum utførelse. Tomgangs mulighet når den ikke er inntil kroppen. Negativt: Må huske å lade Er virkelig verdt pengene og anbefales virkelig! Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no