LELO Soraya Oppladbar Dobbelvibrator
LELO Soraya Oppladbar Dobbelvibrator
kr 2 195,00
Legg i handlekurv
LELO Soraya
LELO Soraya
LELO Soraya
LELO Soraya
LELO Soraya

LELO Soraya Oppladbar Dobbelvibrator

4.9 (2)
kr 2 195,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

LELO Soraya er en særdeles luksuriøs, dobbelstimulerende dildo. Den er en del av LELOs ekskusive nytelsesproduktserie, hvor estetikken virkelig står i fokus. Det er tatt hensyn til hver minste lille detalje, og både funksjon og design er med på å gi deg en svært nytelsesfull opplevelse. 

Soraya er en dildo i mellomstørrelse, og er derfor ideell til både nybegynneren og den mer erfarne. Den er lett krummet og har et slankt design med en flott støpning i gull-look. 

Selve dildodelen stimulerer deg innvendig, mens tappen kiler mot din klitoris. Tappen trykker ikke direkte og konsentrert mot din kltirois. Ønsker du mer intens og direkte stimuli er den såpass fleksibel at du kan gi den et lett trykk med tommelfingeren mens du bruker den. 

Sorayas bølgede form og krumning på midten gjør at du kan bruke den til stimuli av G-punktet. Grunnet det svært ergonomiske håndtaket med plass til et par fingre kan du enkelt lage de støtende bevegelser som skal til for å treffe G-punktet. 

På Sorayas tre knapper skifter du mellom de seks forskjellige vibrasjonsmønstrene, som alle kan innstilles til åtte forskjellige (lydsvake) styrker - fra mild til kraftig. 

Vibratoren er 100% vanntett og kan derfor også brukes i dusjen eller badekaret. 

Soraya har en silkemyk overflate av medisinsk silikon og ABS-plast (ftalatfri). Bruker du en vannbasert glidekrem sammen med den blir den enda mer glatt og glidende. Vi anbefaler LELOs glidekrem til sexleketøy, og rengjør Soraya med en rengjøringsspray fra LELO. 

Dobbelvibratoren er oppladbar, og du slipper derfor å bekymre deg for batterier. Den leveres i en stilfull eske hvor både oppladeren og en fin satengpose også følger med.

Vist i filmen Fifty Shades of Grey Freed.

Detaljer

MATERIALE: Kvalitets ABS og silikon.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 22 x 2,2 - 6,9 cm.
VEKT: 175 g. 
VANNTETT: Ja.
BATTERITYPE: Oppladbart lithium.
VIBRASJONSNIVÅ: 6 mønstre / 8 vibrasjonsstyrker.
BETJENING: 3 knapper.
LYDNIVÅ: Ytterst lydsvak.
VIBRASJONSTID: Opptil 4 timer.
STANDBY TID: Opp til 90 dager.
BRUKERMANUAL: Engelsk, svensk. 

VARENUMMER: 10415.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Perfekt!

Denne er og blir min favorittvibrator. Jeg har hatt min i flere år nå, og den er nå brukt opp. Det vil si, den vibrerer ikke lenger. Men utseendemessig er den fortsatt akkurat like fin, og kan brukes som dildo selvsagt. Jeg vet ikke helt hvorfor den døde, antageligvis trett av dage bare. . Men den er godt og mye brukt, så jeg skjønnergodt den ble sliten.! Jeg skal helt klart kjøpe en ny, helt maken,fordi den er den beste vibratoren man kan få, etter min mening . Den har flere programmer, og jeg har bruktdem alle, og elsket dem. Med eller uten min mann, så er denne fantastisk. Super kvalitet, ingen vemmelig gummi eller plastlukt som ofte er på de billige vibratorene. Denkommer i en diskret liten silkepose, lett å ha med seg. Jeg anbefaler å bruke Lelo's glidemiddel og rensemiddel til den, så den holder seg fin.. Jeg har en Womanizer itillegg, og de to sammen tar meg til stormfulle høyder på sekunder, og ustanselig så lenge jeg holder ut selv. Jeg foretrekker så klart ekte vare, men det er fantastisk åkombinere med disse utsøkte leketøyet mine. Min mann syns også det er opphissende å se sin kone i ekstase, Så vi nyter disse lekene begge to. Jeg tror min Lelo vibratorer 4-5 år gammel, så det at batteriet ikke lenger kan lades er kanskje ikke så rart. Men da de virket varte batteriet i evigheter mellom hver lading. Prisen er like stiv oggod som vibratoren, så jeg sparer litt nå, så blir det morro å kjøpe en ny før jul. Så alle dere menn som lurer på hva kona ønsker seg til jul! Kjøp denne ogWomanizer W500! OMG, That's heaven! . De koster litt, men dere vet, Happy wife, is Happy life! Og vi jenter sier, ja takk begge deler! Les mer

-
5 5 1
Uunværlig

Trodde jeg hadde møtt det vibratorer hadde å by på, helt til denne saken kom i posten! Når det kommer til det praktiske, tja, den kunne kanskje hatt litt kraftigere vibrator i "hoveddelen", men virkelig ikke noe jeg egentlig bryr meg om. Batteriet varer i evigheter føles det ut som, den er stillegående i forhold til de"billigere" typene jeg har utforsket. Designet er heller ingenting å si på, annet enn at jeg elsker det. Vanntett er den og, så finnes ikke begrensninger sålangt! Den kommer også i en nydelig eske, med pose - lett å ta med, og man føler seg ikke "skitten" av den grunn! Soroya var den vibratoren som åpnet øynenemine for luksus, den var den første Leloen i samlingen, og langt i fra den siste. Dog, mest brukte! Kunne ikke levd uten den! Verdt hver en krone! Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no