LELO Tara Parvibrator - Awardvinner
LELO Tara Parvibrator - Awardvinner
kr 1 295,00
Legg i handlekurv
Testvinner
LELO Tara
LELO Tara
LELO Tara
LELO Tara
LELO Tara
LELO Tara Par Vibrator
LELO Tara Par Vibrator

LELO Tara Parvibrator - Awardvinner

kr 1 295,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

LELO Tara er en kraftig og effektiv parvibrator som er den første i verden som kombinerer kraftige vibrasjoner og pirrende rotasjoner. Dermed kan dere med Tara få en enda mere stimulerende og deilig opplevelse, samtidig som dere nyter hverandre.
 
LELO Tara er utviklet til å bli plassert i kvinnens skjede under sex. Vibratoren vil stimulere kvinnen innvendig og utvendig men også partneren. Den kan også nytes alene hvis man ønsker det. Vibratoren er spesielt velegnet til kvinner som foretrekker fyldig stimulasjon.
 
På utsiden bortskjemmer vibratoren hennes klitoris, som også merkes av ham når dere ligger tett inntil hverandre. Taras innebygde klitorisvibrator er dobbelt så kraftig som tilsvarende parvibratorer på markedet. Innvendig masserer g-punktsstimulatoren hennes g-punkt i deilige roterende bevegelser, som også vil pirre ham. Rotasjonene minner om en roligere utgave av vibrasjoner fra en rabbitvibrator. Opplevelsen er perfekt koordinert slik at den innvendige stimulatoren bortskjemmer dere i samme rytme som den utvendige klitorisvibratoren.
 
LELO Tara har seks forskjellige og pirrende programmer dere kan velge mellom, alt etter hvor mild eller intens stimulasjon dere ønsker å nyte sammen. Dere skifter lett mellom indstillingene med Taras ene knapp, som også brukes til å tenne og slukke vibratoren.
 
Med LELO Tara får dere mulighet for å oppnå enda bedre seksuelle opplevelser sammen, uansett hvor dere er. Vibratoren er nemlig både vanntett og oppladbar slik at dere har full frihet til å nyte hverandre. Det medfølger lader til vibratoren og en oppbevaringspose.
 
Vi anbefaler at dere bruker et godt vannbasert glidemiddel sammen med LELO Tara og at dere rengjør den med varmt vann og evt. en Sexleketøysrengjøring etter bruk.

AWARDVINNER: I 2014 vant LELO Tara en Xbiz Award for "Luxury Toy of the Year".
 
Merk: Tara ligner LELO Ida, som også finnes her i netthandelen. Forskjellen er at Ida leveres med en SenseMotion-fjernkontroll og har flere stimulerende programmer.

Detaljer

MATERIALE: Silikon og ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
VANNTETT: 100 % vanntett. Holder til maks. 1 meter dypt vann.
STØRRELSE: 9,4 x 6,7 x 5,6 cm
VEKT: 78 gram.
BATTERI: Oppladbart Li-Ion 3.7 v 200mAh batteri (USB-lader medfølger)
VIBRASJONSTID: Opp til 2 timer
STANDBY TID: 90 dager
LADETID: 2 timer
INTERFACE: 1 knapp
MANUAL: Engelsk, svensk.
VIBRASJONSNIVÅ: 8 forskjellige.
LYDNIVÅ: Lydsvak.

VARENUMMER: 13675.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fremdeles sin første anmeldelse til gode. Hjelp andre - gi oss din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no