Lovense Hush App-styrt Butt Plug Small
Lovense Hush App-styrt Butt Plug Small
kr 1 395,00
Lovense Hush App-styrt Butt Plug Medium produkt og app 1
Lovense Hush App-styrt Butt Plug Medium produktbilde 2
Lovense Hush App-styrt Butt Plug Medium produktbilde 3
Lovense Hush App-styrt Butt Plug Medium produktbilde 6
Lovense Hush App-styrt Butt Plug Medium bilde av emballasje 90
Lovense Hush App-styrt Butt Plug Medium bilde av emballasje 91

Lovense Hush App-styrt Butt Plug Small

4.7 (5)
kr 1 395,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Uansett om dere er hjemme, ute sammen eller befinner dere i hver sin verdensdel, kan du pirre partneren din til de deiligste anale orgasmer med den app-kontrollerte Hush Butt Plug fra Lovense.

Hush styres nemlig via smarttelefonen eller nettbrettet med appen Lovense Remote, som er kompatibel med både Android og iOS. Bluetooth- eller WiFi-forbindelse gjør at det ikke er begrensninger for rekkevidden. Sett inn pluggen, slå på appen og tenn partneren din.

Du har også mulighet for å bruke Lovense sine appstyrte produkter med deres Media Player. Avspill en hvilken som helst 2D eller Virtual Reality lokalprodusert video, lag ditt eget vibrasjonsmønster til videoene, del dine mønstre eller få glede av dem som andre har laget. Lev deg helt inn i filmen når ditt Lovense-produkt vibrerer i takt med yndlingsfilmen din. Vær oppmerksom på at Lovense Media Player kun er kompatibel med Windows.

Det myke silikonmaterialet gjør analpluggen enkel å føre inn og behagelig å bære. Dermed også godt egnet til lengre tids lek i det offentlige rom, slik at den kan settes opp før dere går på byen. Den lydsvake vibratormotoren sikrer at den frekke hemmeligheten deres bevares.

Dere kan lage egne vibrasjonsmønster i appen eller laste ned andres forslag, noe som gir nærmest uendelige lekemuligheter. Kan dessuten vibrere til yndlingsmusikken din eller til partneren din sin stemme.

Oppladbar via USB-kabel.

Detaljer

MATERIALE: Medisinsk silikon.
FTALATFRI: Ja.
VANNTETT: Ja.
STØRRELSE: Small.
DIAMETER: 38 mm.
INNFØRBAR LENGDE: 97 mm.
BATTERI: Oppladbare via USB-ledning (følger med).
KOMIPATIBEL MED: Android og iOS (iPhone og iWatch).
APP: Lovense Remote.
TILKOBLES VIA: Bluetooth/Wifi.
BRUKSANVISNING: Engelsk m.fl.

VARENUMMER: 15968.
Anmeldelser
4.6
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Unik vibrator

Fabelaktig, kraftig vibrator selv på lave nivåer, støysvak, så den kan brukes offentlig. Muligheten for å overlate kontrollen til en annen, flere kilometer unna, er rett og slett ubeskrivelig, du aner ikke når neste «buzz» kommer, noe som er utrolig pirrende. Komfortabel å bruke selv over lang tid, og en utmerket app med mange funksjoner.Bluetooth holder tilkoblingen godt, uten ubeleilige forstyrrelser, i motsetning til andre produkter i denne kategorien. Les mer

-
5 5 1
Fantastisk

Den er rett og slett fantastisk og passer veldig bra. Det er veldig irriterende å ikke vite når det starter igjen, spesielt når man er langt fra hverandre – og det fungerer. Les mer

-
5 5 1
Hot produkt

Fantastisk, rampete leke

-
5 5 1
Super

Et flott produkt som føles flott å bruke og det er veldig kult at du kan la din bedre halvdel eller Mester/Herskerinne styre den via en app som er veldig enkel å sette opp.

-
5 5 1
Sinnsykt digg!!

Dette produktet anbefales på det sterkeste! Jeg hadde den i en hel dag på jobb, mens min partner styrte den fra sin telefon et helt annet sted i landet. Det var så pirrende å aldri vite når det kom vibrering, og når den først kom var det nesten som om jeg tok av. Den var også digg å gå med når den ikke vibrerte. kan virkelig anbefaledenne på det varmeste :) Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no