Lovense Max Onaniprodukt med App
Lovense Max Onaniprodukt med App
kr 1 195,00
Lovense Max Onaniprodukt App Styret Product app 1
Lovense Max Onaniprodukt med App  2
Lovense Max Onaniprodukt med App  3
Lovense Max Onaniprodukt med App  5

Lovense Max Onaniprodukt med App

1.0 (1)
kr 1 195,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Lovense Max Onaniprodukt kan både benyttes til sololek og sammen med en partner, og er et sexleketøy som er et opplagt valg til paret hvor den ene ofte er ute på farten. Den kan nemlig fjernstyres via din og din partner sin smarttelefon. Last ned appen, følg de enkle instruksene og la partneren din ta kontroll over masturbatoren. Her kan man oppnå klimaks uavhenigig om partneren er ved siden av deg - eller på den andre siden av jorden.

Lovense Max kan også kobles sammen med rabbitten Nora fra samme serie. De to produktene kan dermed stille seg inn etter hverandre gjennom mobiltilkoblingen. Når deres respektive sexleketøy er koblet til hverandre gjennom appen, vil leketøyet registrere bevegelsene dere gjør mens produktet blir bruk. Disse bevegelsene kan også overføres til det andre leketøyet. Hvis du for eksempel beveger deg raskt frem og tilbake i sleevet til Lovense Max, vil hun kunne kjenne de samme bevegelsene i rabbitten - og vice versa.

Du kan også velge å kun bruke Max til sololek. Her kan du også styre alle de deilige funksjonene sleevet tilbyr, enten gjennom knappene på selve masturbatoren, eller gjennom appen på din mobiltelefon, som også fungerer som fjernkontroll.

Innvendig i sleevet er Max utstyrt med små rugler og riller som gir ekstra stimuli rundt penis. Sleevet kan suge i tre forskjellige intensiteter og har tre vibrasjonsinnstillinger.

Etter bruk gjør du den enklest ren ved å skylle den i varmt vann. Bruk etterfølgende en sexleketøysrengjøring for å sikre god hygiene.

Detaljer

MATERIALE: Medisinsk silikon.
LENGDE: 23,5 cm.
YTRE DIAMETER: 7,5 cm.
INDRE DYBDE: 15 cm.
INDRE DIAMETER: 1,1 cm (tøyelig).
VANNTETT: Nei, vannavvisende.
BATTERI: Oppladbar gjennom USB-kabel (følger med).
LADETID: 120 min.
BRUKSTID: 120 min.
TILKOBLES VIA: Bluetooth / WiFi.
BRUKSANVISNING: Engelsk.
VARENUMMER: 15155.

Anmeldelser
1.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Helt forferdelig

Jeg bestilte dette produktet, fordi videoen og beskrivelsen fikk det til å høres helt fantastisk ut - det var feil. Dette er det dårligste produktet jeg har brukt i hele mitt liv, og jeg hadde gjort en bedre jobb sjæl. Ikke bare er det ukomfortabelt og klamt å bruke den - men det er sykt vanskelig å bruke den uten vibrasjon osv. også - dener så tung, så du kan ikke "ta ting i egne hender". Ville anbefalt en vanlig masturbator til 50-100kr, denna var dårlig. Les mer

-
5 1 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no