Male Edge Pro Penisforstørrer

Klikk på bildene for å forstørre

Male Edge Pro Penisforstørrer

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 595,00

  Beskrivelse

  Male Edge Pro gir deg muligheten til å forstørre penisen din permanent på en enkel måte.
   
  Internasjonale undersøkelser viser at menn som bruker Male Edge kan forstørre penisen sin opptil 60%. Det er klinisk bevist at det er mulig å forlenge penisen med 30% etter 3-6 måneders bruk.
   
  Penisforstørreren fungerer gjennom et trekkraftsystem som oppmuntrer vevet i penisen din til å strekke seg. Den er meget enkel å bruke.
   
  Resultatene avhenger av tiden du bruker penisforstørreren. Vi anbefaler at du bruker produktet i 6-18 måneder 2-4 timer hver dag. Det er også mulig å sove med Male Edge om du foretrekker det.
   
  Ringen du legger rundt roten av penisen din har en diameter på 4,6 cm.
   
  Merk: Forskjellen mellom Male Edge Basic, Male Edge Extra og Male Edge Pro er definert av ekstrautstyr som følger med produktet. Penisforstørreren i de ulike versjonene er akkurat den samme.

  Detaljer

  MATERIALE: Male Edge penis enlarger er laget i kvalitets plast.
  FTALAT-FRI: Ja.
  LATEKS-FRI: Ja.
  MANUAL: Engelsk.
  PAKKEN INNEHOLDER: Male Edge Penis forstørrer, lineal, 4 x gummireimer, Male Edge reiseveske, beskyttelsespose, beskyttelse pads og gasbind.
  DIAMETER PÅ RING VED PENISROT: 4,6 cm.
  LENGDE: Male Edge kan strekkes til 23,5 cm, minimum lengde er 4,5 cm (fra roten av penis til området bak glansen).

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Komfort og passform
  Resultat
  Bra produkt Jeg får behandling for peyronies sykom og har flere ulike penisforlengere, men i mitt tilfelle handler det ikke om å forlenge noe. Male Edge Pro hører til de som er behageligere å bruke, den er til og med lettere da den er laget av hardplast. Ulempen er kanskje at forskjellen på de ulike lengdene er litt for stor, Men den hører helt klart til de mer behagelige produktene i denne kategorien.
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Komfort og passform
  Resultat
  Alt i alt - jeg er veldig fornøyd med produktet :) Anbefalles !! Har brukt det nå i 7 måneder. Har dessverre ikke tid til å bruke det hver dag, men prøver å bruke det så ofte som mulig. For meg selv, jeg kan si at dette virker :) både i økt lengde og tykelse . Som regel prøver å bruke det i ca 2 timer, med så mye styrke som jeg tåler.
  I tillegg til veksten, opplever jeg også sterkere morgen ereksjoner , spesiell i de dagene da jeg bruker det oftere.
  På "minussiden" :
  Fikk ikke instruksjons DVD med pakka, og måtte laste ned bruksanvisningen fra nett, men det var ikke stor problem.
  Den andre - jeg kunne ønsket meg at varen var laget av noe sterkere materialer. Side - "armene" på min Male Edge Pro , knakte etter noen uker bruk. Men etter jeg kontaktet Sinful kundeservice fikk jeg fantastisk rask respons, hjelp og nye "armer" bare etter 1 dag.
  Takk Sinful !!!

  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Komfort og passform
  Resultat
  Kjempegod kvalitet,mye tilbehør,grei pris,og et produkt som funker. Bestemte meg for å prøve dette produktet for å se om det virket, og da så jeg på pris,tilbehør og hvordan den var laget. Valget ble denne Male Edge Pro for dette var den største pakken i Male Edge serien.

  Jeg så ikke vitsen med å betale mye mer for de andre type forlengere som var krommet eller forgylt. Denne var av plastikk med flat bred gummistropp til. Fulgte med 4stk gummistropper men har ikke skiftet ut stroppen enda etter 1 års bruk så kjempegod kvalitet på denne. ingen andre komponenter på produktet har blitt ødelagt enda heller,så meget overasket over kvaliteten.

  Er veldig lett å bruke, du klikker bare delene sammen i forskjellige styrkegrader. følger med dvd og bruksanvisning samt en liten tabell for hvor lang tid du vil bruke på forlengelsen.
  Er behagelig å ha på og det fulgte med gasbind og beskyttelses pad. Selv likte jeg å bruke gasbind best da man skulle feste gummistroppen under hodet på skaftet.

  Har brukt produktet i ca ett år nå,men ikke sammenhengende. Om man har hatt en rolig ettermiddag så har det hendt at produktet har blitt brukt ca 2 timer,men er vanlig at jeg har brukt det 1-/1,5 time hver dag med mye styrke på,å penisen har forlenget seg med ca 3 cm ++ i lengden å ca0,5-1cm i tykkelse. Så jeg er strålende fornøyd med produktet å kan anbefale denne på det sterkeste.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generell vurdering
  Brukervennlighet
  Komfort og passform
  Resultat
  Intet mindre enn fantastisk.! Fett produkt som holder hva det lover.

  Jeg har fulgt bruksanvisningen som fulgte med, som Sinful.no har laget, og må si at det holder.

  Beste investeringen jeg har gjort på lenge. HUSK gutter, det hjelper ikke bare å ha den liggende. Den må også brukes.

  Materialet er laget av plast. Det holder, men jeg kunne bare ha investert i Jes Extender, den er laget av metall. ;)
  5 5 1

  Du anmelder: Male Edge Pro Penisforstørrer

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: