TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Male Edge

Male Edge tilbyr deg muligheten til å forstørre penisen din permanent med en penisforlenger. Det er klinisk bevist at du kan forstørre størrelsen på din penis med opptil 60-80% ved å bruke penisforstørreren.

Male Edge - Danskproduserte penisforlengere

Male Edge gir deg en langvarig penisforlengelse

I mange år var det å ha en liten penis betraktet som et tabu. Det var ikke noe man snakket om verken sammen med konen, mannen eller vennene. For hva kunne man gjøre med det? Ingenting. Slik er det heldigvis ikke lenger. Det danske firmaet Male Edge har skapt en av de mest effektive og populære penisforlengerne på markedet. Den øker nemlig permanent størrelsen på penisen din. Nå trenger du ikke lenger å være flau når du tar av deg klærne. Med en penisforlenger fra Male Edge kan du endelig utnytte din penis’ potensiale til det fulle.

Male Edges første penisforlenger ble lansert i 2008 av den danske firmaet DanaLife. DanaLife sto også bak den poulære penisforlengeren Jes-Extender, og Male Edge er på mange måter en forbedret utgang av den. Male Edge er flere ganger kåret til det beste produktet til penisforlengelse, og det er ikke uten grunn at den blir anbefalt av leger verden over. Male Edges resultater er blitt klinisk beviste, og produktet holder det det lover: En permanent lengre penis til stor glede både for deg og din eventuelle partner.

Hvordan virker Male Edge?

Mange forbiner dessverre penisforlengelse med vandrehistorier, hokuspokus-piller eller eposter med ukjente avsendere som lover gull og grønne skoger. Det er synd, for penisforlengelse er blitt en realitet som nå kan hjelpe mange menn. Male Edge lager noen av de eneste penisforlengerne på markedet som kan vise til gode resultater fra klinisk forskning. Penisforlengerne fra Male Edge virker ved å strekke penisen via en sikker og smertfri metode. Regelmessig bruk av penisforlengeren over en lengre periode vil føre til at hver celle deler seg og danner to nye celler (en biologisk prosess kalt cytokinese). Dette øker penisens lengde og omkrets. Hvis du holder deg borte fra piller, kirurgiske inngrep og andre tvilsomme metoder, kan du med en penisforlenger fra Male Edge få en større penis, økt selvtillit og et enda bedre sexliv.

Male Edge penisforlenger fåes i forskjellige modeller, men den mest populære er Male Edge Basic. Uansett hvilken variant du velger å anskaffe deg, kan du forvente en gjennomsnittlig forlengelse på 28%. At omkretsen øker i gjennomsnitt med 19% blir du nok heller ikke skuffet over. Du kan ha på deg din Male Edge når du sover eller på dagen under klærne uten at noen lenger merke til det. For å få det beste resultatet bør du nemlig bruke den flere timer om dagen.

Male Edge - Håndlagde penisforlengere av høy kvalitet

Da de revolusjonerende penisforlengerne kom på markedet i 2008, ble de raskt en stor suksess. For med Male Edge kunne menn over hele verden realisere sitt ønske om en større og fyldigere penis på en sikker, naturlig og komfortabel måte. Male Edge penisforlengere kan brukes av alle menn, uansett alder, størrelse eller penis. Så hvis du gjerne vil glede deg selv eller din partner med et par ekstra centimeter, er hjelper nær.

Alle Male Edge penisforlengere er håndlagde i Danmark. Liksom oss i Sinful.no mener Male Edge at når håndverket er i orden, får brukerne den best mulige opplevelsen. Du kan derfor være sikker på at du med en penisforlenger fra Male Edge får et produkt av svært høy kvalitet og som er laget av de beste materialene. Og det kan merkes. Det er slutt med billige plastprodukter som går i stykker. Alle Male Edge’s penisforlengere er utformet i kvalitetsplast som holder i lang tid. Hvis du er i tvil om hvordan man bruker penisforlengere fra Male Edge, eller om du ønsker noe ekstra utstyr, er du velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling. Vi sitter klare til å rådgi og veilede deg, slik at du får den beste mulige opplevelsen.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful