Mystim Othello Oval Elektrodildo

Klikk på bildene for å forstørre

Mystim Othello Oval Elektrodildo

Bli den første som anmelder dette produktet

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 999,00

  Beskrivelse

  O(h!)-thello er en massiv aluminiums dildo, som er beregnet til å stimulere med elektriske impulser. Dildoen har myke former, som gjør den perfekt til både vaginal- og anal stimulering. Den har et håndtak i bunnen, som gjør den enkel å styre, pluss at den virker som en "stopper" ved analstimulering.

  Som en sikkerhet skal du være i kontakt med området over og under den svarte streken, før du får elektriske impulser. Du merker derfor ikke noe, hvis partneren din holder i den nederste delen av dildoen og den andre delen er inne i deg. 

  Når strømmen kobles til Othello, med et elektro-sex apparat, blir vagina og anus fyldt med en prikkende følelse, som kan føre til sensasjonelle orgasmer. Husk å alltid leke i et rolig tempo, da Othello kan gi noen kraftige elektriske impulser. Vi anbefaler at du samtidig bruker et silikonbasert glidemiddel, eller Pjur Analyse Me hvis den skal brukes analt.

  Othello er også ideell til temperaturleker. Du kan varme eller kjøle den, i kjøleskapet eller med hårføneren, før bruk. Husk alltid å teste temperaturen på innsiden av underarmen, før den brukes intimt.

  Merk: For å bruke dildoen til elektriske impulser, skal et elektro-sex apparat kjøpes separat. Dildoen passer til Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat , som alle sammen finnes her i Sinful.no shoppen.

  Hvis du allerede har et elektro apparat, skal du sørge for at det har en rund-stikk inngang. Har du elektro apparatet Rimba Digital Elektro Sex Box (kan kjøpes i Sinful.no shoppen), trenger du adapteren "Adaptor Mystim Rund-stik til 2 mm hun-stikk", for å kunne koble til dildoen.


  Detaljer

  LENGDE: 14 cm.
  BREDDE: 3,5 cm.
  VEKT: 240 gram.
  MATERIALE: Aluminium.
  STIKK: Rund-stikk.
  CE-GODKJENT: Ja.
  PASSER TIL: Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat og ElectraStim ElectraPads Elektro sett.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Du anmelder: Mystim Othello Oval Elektrodildo

  Hvordan bedømmer du produktet? *