Elektro Sexleketøy

Elektrisk sexleketøy, også kalt elektro sexleketøy, gir deg eller dere muligheten for å eksperimentere med elektronisk stimulering under både onanering, forspill og samleie. Elektronisk stimulering kan variere fra milde, elektriske impulser til kraftigere støt som balanserer smerte med nytelse for en ekstra kinky opplevelse. Det er opptil deg - eller dere - å bestemme hvor grensen skal gå for at dere skal få mest ut av deres nye elektro sexleketøy.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (10)
Aluminium (10)
Conductive Textile Fibre (1)
Fabric (1)
Glass (1)
Gummi (2)
Plastic (12)
Polurethane (2)
Silica gel (2)
Silikon (23)
Stål (1)
TPE (1)
Egenskaper
Batteridrevet (8)
Fjernstyrt (4)
Oppladbar (16)
Reiselås (6)
Thrusting Function (1)
Vanntett (8)
Vibrating (17)
Merke
CalExotics (3)
E-Stim Systems (1)
E-stim Systems (11)
ElectraStim (9)
Electroshock (9)
Fetish Fantasy Series (2)
Kinklab (3)
Master Series (2)
Mystim (30)
Rimba (1)
Shockspot (1)
XOUXOU (1)
Zeus (4)
Vis alle 80 produkter
Du har sett 42 av 80 produkter
Vis flere

Elektro sexleketøy - til onani, forspill og samleie

Hva er elektro sexleketøy?

Har du hørt om elektro sexleketøy før? Eller blir du kanskje litt skremt av tanken? Det er det heldigvis ingen grunn til. Elektrosex er betegnelsen på sex hvor kroppens erogene soner blir stimulert av elektrisk stimulering. På samme måte som med vibrerende leketøy, sender elektrisitet pulseringen igjennom nervene, som kan oppleves som alt fra en kilene, prikkende følelse, til mer intense nålestikk og muskelsammentrekninger. Og siden orgasmer også består av muskelsammentrekninger, er det kanskje lettere å forstå hvorfor elektrisk stimulering også kan være en god idé -  nettopp for å gjøre denne sammentrekningen enda mer intens, og dermed oppleve enda mer intense orgasmer. 

Er elektrosex noe for meg?

Er du begynner, og nysgjerrig på om elektrosex er noe for deg? Elektrosex kan være verdt et forsøk om du opplever orgasmeproblemer, fordi det gjør nerveendene i og rundt kjønnsorganene mer sensitive, og kan dermed hjelpe deg litt på vei. Men det er naturligvis også for alle dem som bare er nysgjerrig på den litt annerledes form for stimulering.

Før du går i gang, skal du finne ut hvilken type stimulering du vil prøve deg på. De fleste elektro sexleketøyene på markedet skal kobles til et apparat for at strømmen skal føres videre. Det finnes dog produkter som ikke krever dette, som for eksempel en dildovibrator fra Mystim.

En annen ting du bør tenke på, er om du foretrekker utvendig eller innvendig stimulering. Et utvendig stimuleringssett lar deg plassere elektroder rundt på kroppen (med unntak av hodet, halsen og i området rundt hjertet), og gir en stor variasjonsfrihet og mulighet for å eksperimentere med hva som føles deilig for akkurat deg.
Elektro sexleketøy til innvendig bruk stimulerer vagina, penis eller anus innvendig med små pulserende elektriske bølger.

Nytelse på en helt ny måte

Når du har skaffet deg et elektro sexleketøy, er det én ting til du trenger: smøring. Som med annet sexleketøy er det en god idé å bruke et glidemiddel sånn at leketøyet glir lettere over huden. Og når du leker med elektro sexleketøy bør du velge en vannbasert glidekrem som leder strømmen, frem for en silikonbasert versjon som virker mer isolerende, og dermed motvirker den ønskelige effekten.
Men når du bruker elektro sexleketøy med utvendige elektroder, skal du også bruke en gelé som leder strømmen bedre, og som forhindrer at du blir brent. Conduktive gels forsterker følelsen av de elektriske impulsene. Vær dog oppmerksom på at conduktive gels ikke skal brukes innvortes.
En siste smøringstype det kan være lurt å ha på lur, er selvklebende gelé. Dette produktet brukes til elektroder som skal festes på kroppen, sånn at de blir på plass under hele leken. De fleste elektroder kommer med en selvklebende gelé, men som alt annet kan dette også bli slitt ved vedvarende bruk. Har du disse tre tubene på plass i nattbordsskuffen, er du klar til mange timers pirrende, kinky lek. God fornøyelse.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no