njoy Pure Stål Analplugg 2.0

Klikk på bildene for å forstørre

njoy Pure Stål Analplugg 2.0

Ikke på lager Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.

kr 1 295,00

  Beskrivelse

  njoy Pure Plug 2.0 er en analplugg i stål som er spesialdesignet for analstimulasjon. Pluggen er perfekt til deg som har erfaring med analstimulasjon.

  Analpluggen har et håndtak, som gjør det enkelt for deg, eller partneren din, å vippe den i masserende bevegelser
  njoy Pure Plug 2.0 tåler å bli oppvarmet eller avkjølet i vannbad og beholder temperaturen lenge. Husk alltid å teste temperaturen på innsiden av underarmen, før du bruker pluggen intimt.

  Pluggen er håndlaget i medisinsk godkjent rustfritt stål og den ligger i en fóret oppbevaringseske. Hvis du passer på ditt njoy stål produkt, varer det hele livet.
  Rengjør Pure Plug 2.0 med vann og mild såpe. 

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk Stål.
  FTALAT-FRI: Ja.
  VANNTETT: Ja, 100 %.
  LENGDE: 8,9 cm.
  BREDDE: < 5,1 cm.
  VEKT: 600 gr.
  BRUKERMANUAL: Engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Solid investering som passer for mange! Anbefaler denne pluggen til alle som bruker plugger i størrelse medium eller større og som vil investere i en knallgod plugg! Pluggen er stor, tung og ser nesten ut som en pyntegjenstand. Den kommer i en flott innpakning og gir virkelig følelsen av at det er et premium produkt.

  Når det kommer til størrelse, så er det ingen tvil om at den er stor og følelsen av at den fyller opp når den er i er fantastisk god. Likevel så bør ikke dimensjonene skremme de som er usikre på om pluggen blir for stor. Den har en oppgitt bredde på ~5cm, men det er viktig å ta med at hodet på pluggen er ovalt. Pluggen føles temmelig lik ut som en 4,5cm diameter plugg når den tas inn, og jeg målte omkretsen til å være 14,4cm som tilsvarer en diameter på 4,6cm dersom den hadde vært helt rund. Derfor synes jeg at dette er et godt valg om man ønsker en large plugg, eller om man vil gå opp en størrelse etter å ha brukt medium store plugger.

  Det at pluggen er laget av stål gir to store fordeler. For det første så gir vekten en utrolig deilig følelse når man beveger seg, enten om det er under sex eller om man går eller løper ved bruk over lengre tid. Den andre fordelen er at den holder godt på temperatur, som gjør at den kan varmes eller kjøles før bruk for en enda mer intens opplevelse. Vil også legge til at pluggen sitter godt og til tross for vekten så har jeg aldri vært redd for at den skal falle ut.

  Håndtaket på denne pluggen skiller den ut fra mange plugger. Det at håndtaket er såpass smalt gjør at det nesten ikke kjennes når den er i. Det kan være litt stort om man sitter og derfor egner pluggen seg best dersom man ikke skal sitte mye ved lengre tids bruk. En stor fordel med håndtaket er at det gjør det mye lettere å bevege pluggen, både for deg eller eventuelt partneren din. Følelsen en så stor plugg gir om den dras i under sex eller runking er helt utrolig! En idé jeg ikke har testet er at håndtaket kunne vært brukt sammen med tau eller håndjern.

  Av negative ting så synes jeg at de fire "kuttene" i hodet av pluggen ikke behøves, den ekstra vekten hadde gått helt fint og gropene skaper en oppsamlingsplass for det som måtte være rundt pluggen. Kombinasjonen av tyngden på pluggen og grepet håndtaket gir gjør den vanskeligere å ta inn, spesielt om man har glidemiddel på fingre og håndtak. Til tross for at dette er en negativ side så vil jeg si det er et godt kompromiss da jeg ikke ville byttet ut hverken vekten eller håndtaket.

  Er selv utrolig fornøyd med kjøpet og synes pluggen er verdt hver krone. Ser for meg at dette blir en favoritt i flere år og vil anbefale alle som er interessert til å kjøpe denne, det kommer du sannsynligvis ikke til å angre på!
  5 5 1

  Du anmelder: njoy Pure Stål Analplugg 2.0

  Hvordan bedømmer du produktet? *