njoy Pure Plug 2.0
njoy Pure Plug 2.0
kr 1 390,00
God pris
njoy Pure Stål Analplugg 2.0  1
njoy Pure Stål Analplugg 2.0  2
njoy Pure Stål Analplugg 2.0  3
njoy Pure Stål Analplugg 2.0  4

njoy Pure Plug 2.0

5.0 (5)
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 1 390,00
Oversikt
Beskrivelse

njoy Pure Plug 2.0 er en analplugg i stål som er spesialdesignet for analstimulasjon. Pluggen er perfekt til deg som har erfaring med analstimulasjon.

Analpluggen har et håndtak, som gjør det enkelt for deg, eller partneren din, å vippe den i masserende bevegelser
njoy Pure Plug 2.0 tåler å bli oppvarmet eller avkjølet i vannbad og beholder temperaturen lenge. Husk alltid å teste temperaturen på innsiden av underarmen, før du bruker pluggen intimt.

Pluggen er håndlaget i medisinsk godkjent rustfritt stål og den ligger i en fóret oppbevaringseske. Hvis du passer på ditt njoy stål produkt, varer det hele livet.
Rengjør Pure Plug 2.0 med vann og mild såpe. 

Detaljer

MATERIALE: Medisinsk Stål.
FTALAT-FRI: Ja.
VANNTETT: Ja, 100 %.
LENGDE: 8,9 cm.
BREDDE: < 5,1 cm.
VEKT: 600 gr.
BRUKERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 10177.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Njoy er best

Den er ikke så stor som den ser ut, men den er tung :-)

-
5 5 1
Forventningsglede :-)

Gleder meg til å prøve denne!!!

-
5 5 1
Fantastisk

Den er stor og tung. Akkurat slik jeg vil ha det. Den superglatte overflaten og passformen gjør at den glir lett på plass. Det er den beste pluggen jeg har prøvd.

-
5 5 1
Wow

Det er følelsene det gir! Både når den er pakket ut, men også når du sitter oppreist. Den har en perfekt passform og er langt bedre enn så mange andre tilgjengelige plugger. Les mer

-
5 5 1
Solid investering som passer for mange!

Anbefaler denne pluggen til alle som bruker plugger i størrelse medium eller større og som vil investere i en knallgod plugg! Pluggen er stor, tung og ser nesten ut som en pyntegjenstand. Den kommer i en flott innpakning og gir virkelig følelsen av at det er et premium produkt. Når det kommer til størrelse, så er det ingen tvil om at den erstor og følelsen av at den fyller opp når den er i er fantastisk god. Likevel så bør ikke dimensjonene skremme de som er usikre på om pluggen blir for stor. Den har enoppgitt bredde på ~5cm, men det er viktig å ta med at hodet på pluggen er ovalt. Pluggen føles temmelig lik ut som en 4,5cm diameter plugg når den tas inn, og jeg målteomkretsen til å være 14,4cm som tilsvarer en diameter på 4,6cm dersom den hadde vært helt rund. Derfor synes jeg at dette er et godt valg om man ønsker en large plugg,eller om man vil gå opp en størrelse etter å ha brukt medium store plugger. Det at pluggen er laget av stål gir to store fordeler. For det første så gir vekten enutrolig deilig følelse når man beveger seg, enten om det er under sex eller om man går eller løper ved bruk over lengre tid. Den andre fordelen er at den holder godt påtemperatur, som gjør at den kan varmes eller kjøles før bruk for en enda mer intens opplevelse. Vil også legge til at pluggen sitter godt og til tross for vekten så harjeg aldri vært redd for at den skal falle ut. Håndtaket på denne pluggen skiller den ut fra mange plugger. Det at håndtaket er såpass smalt gjør at det nesten ikkekjennes når den er i. Det kan være litt stort om man sitter og derfor egner pluggen seg best dersom man ikke skal sitte mye ved lengre tids bruk. En stor fordel medhåndtaket er at det gjør det mye lettere å bevege pluggen, både for deg eller eventuelt partneren din. Følelsen en så stor plugg gir om den dras i under sex ellerrunking er helt utrolig! En idé jeg ikke har testet er at håndtaket kunne vært brukt sammen med tau eller håndjern. Av negative ting så synes jeg at de fire"kuttene" i hodet av pluggen ikke behøves, den ekstra vekten hadde gått helt fint og gropene skaper en oppsamlingsplass for det som måtte være rundt pluggen.Kombinasjonen av tyngden på pluggen og grepet håndtaket gir gjør den vanskeligere å ta inn, spesielt om man har glidemiddel på fingre og håndtak. Til tross for at detteer en negativ side så vil jeg si det er et godt kompromiss da jeg ikke ville byttet ut hverken vekten eller håndtaket. Er selv utrolig fornøyd med kjøpet og synes pluggener verdt hver krone. Ser for meg at dette blir en favoritt i flere år og vil anbefale alle som er interessert til å kjøpe denne, det kommer du sannsynligvis ikke til åangre på! Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no