Njoy

Med Njoy snakker vi virkelig om de produktene som nærmer seg kunst. Njoy produserer noe av de flotteste og mest stilfulle sexleketøy i bransjen.

Njoys sexleketøy er fremstilt i rustfritt stål i medisinsk kvalitet, og hvis du passer godt på dem, kan de vare hele livet. Det flotte utvalget fra Njoy inneholder lekre designede analplugger og g-punkts dildoer - perfekt for deg, som setter pris på målrettet og effektiv stimulasjon, i solid utførelse og estetikk i toppklassen.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 9 produkter

Njoy - langtidsholdbart deluxe-sexleketøy i medisinsk stål

Njoy og filosofien om pure fun

Njoy ble grunnlagt av amerikanske Greg DeLong og Chris Clement i 2005. Disse to gutta drømte om å skape et brand ut i fra filosofien pure fun, som direkte oversatt betyr ren morskap. Dette mantra er naturligvis et utsagn med en dobbel betydning, og det er ut i fra denne finurlige dobbeltbetydningen at de to grunnleggerne har klart å skape sexleketøy som ligger i den absolutt mest eksklusive og stilrene enden av skalaen av erotisk leketøy og tilbehør. Misjonen deres skiller seg egentlig ikke så mye fra mange andre sexleketøysprodusenter som kreerer leketøy til kroppslig og seksuell nytelse. Produktene inviterer naturligvis til å utforske og leke med kroppens erogene zoner på en helt ny måte. Og det er akkurat her, Greg DeLong og Chris Clements produkter skiller seg fra så mange andre. De har nemlig spesialisert seg i å utvikle lekesaker til voksne med spesielt stort fokus på materialer og ergonomisk, stilrent design. Faktisk er Njoys uttrykk så ‘rent’, elegant og håndverksmessig overlegent, at man enkelt kunne lures til å tro at samtlige produkter fra kolleksjonen deres i virkeligheten hører hjemme i en dyr interiørforretning eller på en velbesøkt kunstudstilling. Og akkurat det, er det ikke mange sexleketøysprodusenter som kan!

Sanselig design

Alt sexleketøy fra Njoys fabrikk er støpt i det fineste, 316 graders varme rustfrie stål, som når det er ferdig bearbeidet blir pusset og polert så flott og blankt, at man kan speile seg i det. Og ja, det finnes billigere stål der ute. Men Njoys ambisiøse grunnleggere er kun interessert i én ting; å skape det beste av det aller beste. Deres unike valg av materiale betyr først og fremst at du får et leketøy med sofistikert finish. Men dyrebart stål betyr også at det nye leketøyet ditt er utrolig holdbart, tåler høye varme- og kuldegrader, ikke blir porøst, ruster eller bukker under for tidens tann. Når du investerer i et av Njoys produkter, kan du ha det resten av livet. Det må da kun kunne sies å være et unikt selling point. Når du investerer i Njoy, blir du ikke skuffet. Lekenes myke kurver i en behagelig stimulering, og materialets tunge vekt gir en særlig behagelig dimensjon, spesielt for anal bruk. Rustfritt stål er meget kroppsvennlig, fordi det er nøyaktig det samme stålet som kirurger bruker. Det forårsaker ikke allergier, og er veldig enkelt å rengjøre. Det ikke-porøse materialet gjør det også mulig å desinfisere leketøyet, som også gjør det mulig å dele det med en partner. 

Til både G og P-punkt

Er du og din partner på ute etter deluxe sexleketøy, som får temperaturen til å stige i soverommet, bør dere absolutt utforske Njoys sortiment, som dere naturligvis finner her på vår shop. En av de anbefalelsesverdige produktene er den fantastiske unisex Njoy Pure Wand stimulatoren, som er en enkel og estetisk stål-dildo spesielt designet til å massere og stimulere G-punktet hennes, eller pirre og stimulere hans P-punkt. Vil dere heller ha unisex nytelsesprodukter med et twist, så ta en titt på Fun Wand dildostav. Fun Wand er designet sånn at det er plass til å gi henne oralsex imens man stimulerer vaginaen innvendig. Og hvis han virkelig vil ha eksplosive orgasmer, så bør han bruke den analt på seg selv også. Alternativt kan dere skaffe dere Njoys testvinnende anal plugg, som garantert vil gi nytelse til dere begge. Kink opp opplevelsen, og eksperimenter med produktene ved å kjøle ned dildoen, wanden eller pluggen i køleskabet (ikke fryseren!), eller varm opp leketøyet til den ønskede temperatur (i en skål med varmt vann, IKKE på kokeplaten), og opplev hvordan sansene skjerpes og pirres på nye, vidunderlige måter.  

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no