njoy Pure Stål Analplugg Small

Klikk på bildene for å forstørre

njoy Pure Stål Analplugg Small

Ikke på lager Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.

kr 749,00

  Beskrivelse

  njoy Pure Plug er en liten analplugg i stål, som er spesialdesignet for analstimulasjon. Pluggen er ideell til nybegynneren, innenfor analstimulasjon. Den har et håndtak som gjør det enkelt for deg, eller din partner, å vippe den i masserende bevegelser.

  Den lille Pure Pluggen kan oppvarmes eller nedkjøles i vannbad og den beholder temperaturen lenge. Husk alltid å teste temperaturen på underarmen, før du bruker pluggen intimt.

  Pluggen er håndlaget i medisinsk godkjent rustfritt stål og ligger i en fóret oppbevaringseske.

  Hvis du tar godt vare på ditt njoy stålprodukt, vil det vare hele livet. Rengjør njoy Pure Plug med vann og mild såpe. Unngå slipemidler, som vil fjerne den glansen til den skinnende overflaten. 

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk Stål.
  FTALAT-FRI: Ja.
  VANNTETT: Ja, 100 %.
  LENGDE: Pure Plug kan føre 6 cm inn.
  BREDDE: 2,5 cm. på det bredeste punkt.
  VEKT: 140 gr.
  BRUKERMANUAL: Engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  helt fantastisk! Jeg startet analtrening med min Dom for 2-3 måneder siden. Vi prøvde et par forskjellige pugger i begynnelsen og denne var definitivt den beste! Jeg elsker å bruke denne både til 'hverdags' og under lek. Materialet er fantastisk og kvaliteten er høy. Pluggens form gjør den lett å føre inn for nybegynnere, dette både på grunn av den kurvede formen samt det snedige håndtaket. Når pluggen blir vridd rundt inni deg føles det fantastisk.

  Jeg har kommet såpass langt i min analtrening at jeg nå bruker Large av samme merke og elsker den. Tilvenningen fra S, til M, til L har vær smertefri og njoy nå er definitivt et av mine favoritt merker innenfor kink verden. Prisen er noe høy, men denne pluggen er verdt hver eneste krone!

  Jeg anbefaler denne pluggen til alle jeg snakker med som er interessert i å utforske anal sex. Jeg har ikke kommet over en bedre plugg!
  5 5 1

  Du anmelder: njoy Pure Stål Analplugg Small

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: