Obaie Imitert Lær Silikon Gag

Klikk på bildene for å forstørre

  • Obaie Imitert Lær Silikon Gag
  • Obaie Imitert Lær Silikon Gag
  • Obaie Imitert Lær Silikon Gag

Obaie Imitert Lær Silikon Gag

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 189,00

Beskrivelse

Tenner du på kinky underkastelse? Så vil du med Obaie Imitert Lær Silikon Gag kunne utleve alle dine ville BDSM-fantasier - og flere til. 

Ballen er fremstilt i helstøpt silikon, hvilket gir et eksklusivt look og en glatt følelse. Silikonballen sitter perfekt i munnen og sørger for at den submissive forholder seg helt stille og kun kan bruke munnen når han eller hun har fått tillatelse til det. 

Gag'en kan justeres, så den passer de fleste størrelser. Den har en myk innside, som gjør den komfortabel å ha på over lengre tid. 

Obaie Imitert Lær Silikon Gag er utført i et flott, svart design. Den er enkel å rengjøre. 

Detaljer

MATERIALE: Silikon, PU og metall.
FTALATFRI: Ja.
OMKRETS, HALSBÅND: 40 cm til 58 cm.
DIAMETER, BALL: 4,2 cm.

Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

Anmeldelser

Generell vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Kinky og deilig Denne ballgagen er utrolig deilig i bruk. Ballen er støpt sammen med hengslende slik at den ikke gnager i munnviken over lenger tid. Ballen er verken for stor eller for liten. Festet er laget av imitert skinn, noe som gjør denne gagen ekstra frekk og kinky
5 5 1
Generell vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Deilig og behagelig Denne gagen er utrolig komfortabel å ha på. Den klyper ikke noen steder som min forrige gjorde, den er enkel å rengjøre og selve ballen er veldig komfortabel å ha i munnen og å bite i. Reima var altfor lang, men den var enkel å kutte ned ved hjelp av en serratert kniv.
Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Anbefales!
5 5 1
Generell vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Behagelig og nyttig Jeg var sikker på at denne ballgagen ville være altfor stor og at jeg skulle få vondt i kjeven av å gape så høyt over lengre tid. Men den var faktisk ganske behagelig...til sitt bruk!
Den satt godt rundt nakken min. Ballen er helstøpt med fester som ikke gnager seg inn i munnvikene, og det gjorde all forskjell for meg. Kan anbefale å ha litt leppepomade, vaselin eller glidekrem i munnvikene før bruk, da sitter den litt bedre.

Jeg var egentlig litt skuffa da Han tok den av meg, for jeg likte følelsen av å ha den i munnen + jeg slapp å telle og si 'Takk'. Men det var ikke Han så fornøyd med da... Så den gjør absolutt nytten i å stilne suben din.
Gleder meg til neste gang Han tar den på meg!

Rengjøring er greit nok, men skulle ønske det var mulig å kneppe av delen med ballen og vaske det for seg. Usikker på hvor mye vann reimen tåler.
5 5 1

Du anmelder: Obaie Imitert Lær Silikon Gag

Hvordan bedømmer du produktet? *