Soft Bondage

Er du nysgjerrig på BDSM-verdenen, men føler at det er et litt for stort skritt? Da finnes det heldigvis lett bondage. Vi har mange ulike produkter som egner seg godt for nybegynnere. Velg mellom håndjern, bondagesett, sexhusker, blindfolds og mange flere lette bondageprodukter.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (1)
Acrylic (1)
Cork (1)
Cotton (1)
Faux fur (1)
Feather (4)
Kunstlær (7)
Lær (23)
Metal (9)
Neopren (5)
Nubuck Leather (1)
Nylon (12)
Plastic (1)
Polurethane (1)
Polyamid (2)
Polyester (25)
Polypropen (7)
Polyuretan (10)
PU (33)
PU leather (14)
PVC (3)
PVC-plastic (1)
Satin (1)
Silikon (8)
Split Leather (2)
Stål (1)
Suede (1)
Vinyl (1)
Wood (1)
Merke
baseks (25)
Bijoux Indiscrets (6)
Bound (3)
CalExotics (3)
Cottelli Collection (1)
Creative Conceptions (1)
expired_Tease and Please (1)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (4)
Fifty Shades of Grey (22)
Kiotos (1)
Late X (1)
Maison Close (1)
Master Series (2)
Maze (3)
Mister B (2)
Mistress (1)
Obaie (56)
Ouch! (5)
Quickie (3)
Rianne S (1)
Rimba (1)
Sei Mio (1)
Seven Creations (1)
Sex & Mischief (5)
Sinful (6)
Sportsheets (10)
Steamy Shades (1)
Strict (1)
Strict Leather (2)
Tease & Please (1)
Tom of Finland (1)
Vegan Fetish (1)
XX-DreamsToys (2)
You2Toys (6)
Zado (4)
Vis alle 199 produkter
Du har sett 42 av 199 produkter
Vis flere

Lett bondage - et godt sted å starte

Hva er lett bondage?

Lett bondage kan best beskrives som en light-utgave av BDSM. BDSM står for bondage, dominans, submission og masochisme. For noen kan det være ting du har sett i Fifty Shades of Grey filmene. Det er nemlig nettopp dette universet Christian Grey og Anastasia Steele leker i, hvor Christian er den dominante og Anastasia den submissive. Nettopp denne filmen åpnet for at flere fikk samlet mot til å bevege seg inn i denne verden av voksenleketøy, og fjerne noe av tabuet som tidligere har ligget på BDSM-verdenen. Bondage behøver nemlig ikke være så ekstremt, det kan nettopp være i mange nivåer, også det denne kategorien handler om: lett bondage.
Lett bondage er ikke like voldsomt som BDSM noen ganger også kan være. Her er det snakk om en helt mild grad av dominans, hvor dere i et helt rolig tempo kan flytte grensene for hva dere har lyst til å utforske og prøve. Alt fra små klask på rumpa, til forsiktige stryk med en kilefjer, kan være nok til å sende dere inn i en ny dimensjon av nytelse. Det eneste dere skal, er å finne ut hva dere synes virker best for dere, og hva dere synes er deilig.

Sett dere i den riktige stemningen før dere går i gang

Det kan hende dere er litt nervøse for å skulle gå i gang med å utforske lett bondage sammen. Det er helt normalt! Alle er nok en smule nervøse før de skal kaste seg ut i helt nye ting. Derfor er det også viktig at dere sørger for å komme i den rette stemningen før dere kaster dere ut det nye og spennende prosjektet. For akkurat innenfor dette feltet, er det viktig at dere “er med”, og ikke beveger dere for fort fram.
Sørg for å snakke med hverandre om hvor grensene deres går, før dere går i gang med håndjern, bondage sett, blindfolds og masker. Det er nemlig ikke sikkert at grensene deres går det samme stedet. Fordi en stor del av lett bondage, eller alle bondage leker egentlig, handler om å kunne slippe kontrollen, kan det også være en veldig god idé å avtale et såkalt “safe-word” som dere kan si hvis dere synes leken blir for grenseoverskridende. La ordet være noe som på ingen måte kan komme opp naturlig i leken, sånn at det ikke forsvinner naturlig inn i de andre ting dere også sier underveis. På denne måten er partneren din ikke i tvil om at når akkurat dette ordet kommer, stopper han eller henne med en gang. Og når man vet at det finnes en stoppknapp, er det lettere å gi seg hen og nyte leken underveis.

Lek dere frem

Hvis lett bondage er et helt nytt og uprøvd land for dere, er det beste rådet vi kan gi dere, at dere skal eksperimentere og leke dere frem til hva som fungerer best for dere. Ta dere god tid til å sette dere ned sammen og utforsk forskjellige typer sexleketøy og redskaper dere har lyst til å prøve og eksperimentere med. Det kan være at det er forskjellige ting dere har lyst til, at hun kunne tenke seg å bruke et blindfold, mens han ønsker å prøve krefter med et sett håndjern. Så lenge dere synes det er ok begge to, er det ikke noe i veien for å prøve litt forskjellig. Og litt utenfor komfortzonen er det helt ok å bevege seg, for ofte er det der man kan oppleve den største spenningen. Og så lenge dere har et safety-word, er det ingenting i veien for å prøve ut og eksperimentere. En siste ting det kan være lurt å nevne, er å ta en snakk sammen etterpå, om hva som var deilig, og hva som ikke var så behagelig. Og ikke minst om hva dere har lyst til å prøve igjen neste gang.
Hvis dere synes det er vanskelig å finne ut hvor dere skal starte, er det naturligvis også mulig å kjøpe pakkeløsninger, hvor dere får de mest typiske produktene til lett bondagelek, sånn at dere har litt forskjellig dere kan gå ut fra. På denne måten kan dere enkelt teste, hva som får det til å kile de helt rette stedene. Det er bare å hoppe ut i det, og gi det lett bondage en sjanse. Vi tror ikke du kommer til å angre.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no