Parsexleketøy

Her i sexshoppen har et bredt sortiment av parsexleketøy som kan bidra til å bringe mer glede og intimitet inn i sexlivet deres. Bruk av et sexleketøy vil kunne krydre sexlivet, og tilføre en ekstra dimensjon til sexlivet deres. Dere kan blant annet velge mellom vibratorer, dildoer, penisringer, strap-ons og mye, mye mer. Her er det noe for enhver smak og lyst.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Adrien Lastic (9)
Amaysin (6)
Anal Fantasy Collection (1)
Anal Fantasy Elite Collection (1)
Aneros (1)
B Swish (4)
B-Vibe (2)
b-Vibe (2)
balldo (1)
Bang! (3)
baseks (22)
Beauments (2)
BeauMents (1)
Belou (1)
Bijoux Indiscrets (1)
Bodywand (1)
Booty Sparks (1)
CalExotics (7)
Candy (1)
Cleopatra (1)
Clone-A-Pussy (1)
Clone-A-Willy (12)
Cloneboy (8)
Creative Conceptions (1)
Dame Products (1)
Doc Johnson (5)
Dorcel (8)
Doxy (7)
Dream Toys (2)
Durex (2)
Europe Magic Wand (1)
Excellent Power (1)
expired_Marc Dorcel (1)
expired_Shots (1)
EXS (1)
Fantasy C-Ringz (1)
Fantasy For Her (4)
FemmeFunn (4)
Fifty Shades of Grey (10)
Frisky (4)
Fun Factory (5)
GoGasm (3)
Hot Octopuss (6)
Inmi (2)
Intimina (1)
Je Joue (3)
Kheper Games (2)
Kiiroo (3)
Le Wand (1)
Lelo (13)
LELO (14)
Love Magic (1)
Love To Love (1)
LoveBotz (1)
Lovehoney (1)
Lovense (11)
Magic Motion (7)
Malesation (3)
Master Series (4)
Minds of Love (2)
Mixed (1)
Monogamy (1)
MX Fighter (1)
Nexus (12)
NS Novelties (1)
Obaie (1)
ohhcean (1)
OhMiBod (4)
Ohnut (1)
Ouch! (1)
PalmPower (2)
Pillow Talk (1)
Pixey (1)
PMV20 (1)
PowerBullet (1)
Puissante (1)
Realov (1)
Rends (2)
Rianne S (4)
Rimba (1)
Rimmers (4)
Rocks Off (8)
Romp (3)
Satisfyer (21)
Screaming O (3)
Seven Creations (2)
Sex & Mischief (1)
Shots Toys (1)
Shunga (1)
Sinful (46)
Size Matters (1)
Spencer & Fleetwood (1)
Strap U (3)
Suck-O-Mat (1)
Svakom (7)
Swede (1)
Sweet Smile (3)
Tailz (2)
Tease & Please (4)
Tenga (1)
TENGA (4)
TOYJOY (2)
Tracy's Dog (1)
Velve (1)
Vibio (2)
VIVE (2)
Vixen Creations (1)
VUSH (1)
Wand Essentials (1)
We-Vibe (15)
Whisperz (2)
Womanizer (1)
You2Toys (13)
Vis alle 429 produkter
Du har sett 42 av 429 produkter
Vis flere

Par sexleketøy - Få et enda bedre sexliv

Par sexleketøy finnes i alle former, farger og størrelser

Uansett om man har vært i et parforhold i 5 måneder eller i 5 år, er det alltid en god idé å utfordre hverandre og seg selv. Også i soverommet. Det er lett for oss alle å komme til å sitte fast i de samme rutinene. Som mennesker elsker vi stabilitet og trygghet. Men langt de fleste elsker også nye opplevelser. I vårt store utvalg av par sexleketøy finner dere garantert noe som faller i smak, og som kan gi dere nye og spennende (sex)opplevelser sammen.

Utvalget av par sexleketøy er variert, mangfoldig og ikke minst pirrende. Uansett hva du og din partner liker, er det ikke mangel på voksenleketøy å velge mellom. Elsker dere å trekke forspillet ut, helt til dere ikke kan holde fingrene fra hverandre? I så fall har vi en mengde fjernstyrte sexleketøy, massasjestaver og sexleketøyspakker som gjør forspillet enda bedre. Foretrekker dere derimot en intens stimulasjon under selve akten, har vi også en rekke par sexleketøy til nettopp dette formålet. Prøv for eksempel en parvibrator, eller en vibrerende penisring som stimulerer begge parter under samleie. Eller hva med å klone penisen hans med en Clone A Willi?

Gi sexlivet et boost med par leketøy

På et tidspunkt i ens parforhold vil det oppstå et ønske om større intimitet. Ønsket kan komme fra menn såvel som kvinner, og ha mange former og årsaker. Intimitet er en viktig del av et parforhold, uansett hvor lenge forholdet har vart. Man kan skape intimitet på mange måter, og en av disse kan være ved hjelp av par leketøy. Når dere deler en felles opplevelse, vil veldig mange par erfare at de begynner å kommunisere bedre, le mer og generelt oppnå en større grad av fellesskap. Trenger dere litt hjelp på vei for å få igang leken, kan dere jo teste erotiske spill? Hvis dere begynner å eksperimentere med par leketøy, vil dere oppleve en ny spenning i forholdet og i mange tilfeller få et enda bedre sexliv.

Men hva er et godt sexliv? Her er det ingen klar fasit. For noen par er et godt sexliv at man nyter hverandre uten bruk av hjelpemidler, mens for andre kan det å eksperimentere med par leketøy være veien til et sunnere og bedre sexliv. I vårt store sortiment av par leketøy kan dere både finne noe til dere som elsker å leke hjemme i trygge rammer, samt produkter som er ideelle til bruk ute blant andre. Med et appstyrt sexleketøy, som for eksempel et vibratoregg, kan han stimulere henne helt diskret i kinosalen, på stranda eller mens dere sitter i sofaen og ser TV.

Hvis dere er usikre på hva dere bør velge, kan vi anbefale å kjøpe en sexy julekalender til par som inneholder flere populære par leketøy. På den måten kan dere prøve litt forskjellig og dermed finne frem til det dere liker aller best.

Kjøp parleketøy hos Sinful

...jo bedre blir parforholdet. Mange undersøkelser viser nemlig at sex er en av de viktigste faktorene for et godt og velfungerende parforhold. Trenger dere et friskt pust og ny inspirasjon til sexlivet, er det en god idé å introdusere parleketøy i soverommet. Parleketøy kan bidra til en økt sexlyst og tenne en gammel gnist. Det er både frekt og lystfremkallende å se partner sin i et nytt lys. Med spennende leketøy blir dere gjort oppmerksomme på nye sider av hverandre og dere selv. Så hva venter dere på? Dykk ned i det store sortimentet av parsexleketøy, og dra på nye eventyr sammen.

Det er dog ikke kun mengden av parleketøy som spiller en rolle for opplevelsen. Det er også i høy grad kvaliteten av leketøyet det kommer an på, og som kan være med på å avgjøre om opplevelsen blir god eller dårlig. Hos Sinful.no har vi samlet et gigantisk sortiment av forskjellig parleketøy. Felles for alle produktene er at de er har en høy kvalitet, og at det er tenkt på hver eneste lille detalje. Jo bedre leketøyet er, desto bedre blir opplevelsen. Og det er jo i bunn og grunn dét det hele handler om: at dere som par får den best mulige opplevelsen når dere leker med sex.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no