OhMiBod BlueMotion Appstyrt Trådløs Klitorisvibrator
OhMiBod BlueMotion Appstyrt Trådløs Klitorisvibrator
kr 1 195,00
Ohmibod Blue Motion
Ohmibod Blue Motion med blonde trusse
Ohmibod Blue Motion startskærm
Ohmibod Blue Motion Voice
Ohmibod Blue Motion Touch
Ohmibod Blue Motion Wave
Ohmibod Blue Motion app

OhMiBod BlueMotion Appstyrt Trådløs Klitorisvibrator

3.7 (1)
kr 1 195,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

OhMiBod BlueMotion er en revolusjonerende trådløs klitorisvibrator, som er ideell til frekke og kreative parleker som er litt utenom det vanlige.

BlueMotion skiller seg ut ved at den styres via en app på din smarttelefon, og fordi telefonen forbindes til vibratoren via Bluetooth. Det gir dere frihet til å leke opp til 8 meters avstand, enten hjemme eller ute i byen.

Som noe helt ekstraordinært, kan dere også bruke OhMiBod BlueMotion som et sexleketøy over langdistanse. Hvis dere for eksempel sitter i hver deres del av landet, kan den likevel styres (krever WIFI-forbindelse og at den gratis appen OhMiBod Remote App er installert).

Når du har lastet ned OhMiBod’s Remote app, har du 5 forskjellige kontrollmuligehter tilgjengelig:

Rythm-programmet lar deg velge mellom 4 forhåndsdefinerte vibrasjonsmønster. Du skifter mellom vibrasjonstyper ved å "swipe" en finger på tvers over skjermen.
Et blinkende hjerte i Appen, gir deg en visuell representasjon av hvordan vibratoreren oppfører seg.

Touch-programmet lar deg lage din helt egen vibrasjonstype, ved å tegne inn mønstre på skjermen. Du kan lagre de egennefinerte programmene for senere bruk.

Tap-programmet lar deg lage din helt egen vibrasjonstype, ved å trykke på skjermen i den rytmen eller det mønster du vil. Når du er ferdig, kan OhMiBod Blue Motion spille av den samme rytmen i vibrerende pulser.

Wave-programmet lar deg styre vibratoren på en enklere måte, ved å vippe din smartphone, og la telefonens innebygde akselerometer styre intensiteten.

Voice-programmet lar deg ta opp lydklipp av opp til 60 sekunders varighet, og gjengir lydmønstrene som et personlig vibrasjonsmønster.

Med andre ord får dere med OhMiBod BlueMotion full frihet til å leke akkurat som dere har lyst. Vibratoren er oppladbar, og lades via USB-kabelen som følger med.

Detaljer

MATERIALER: ABS-plast med myk PU-coating.
FTALATFRI: Ja.
MÅL, VIBRATOR: 9,5 cm x 4,4 cm x 1,3 cm.
FJERNSTYRT: Ja, via smarttelefon og app. (smarttelefon følger ikke med).
TRÅDLØS: Ja, via Bluetooth.
WIFI-FUNKSJON: Ja (krever login på G+).
BATTERI: Oppladbart.
BRUKSTID: Opp til 1 time per oppladning.
VIBRASJONER: 4 forhåndsinnstilte programmer og mulighet for å selv styre vibrasjonene via stemmen, berøring eller bevegelse.
REKKEVIDDE: Opp til 8 meter via Bluetooth eller langdistanse via WIFI/3G-forbindelse.
FØLGER MED: Blå onesize blondetruse, oppbevaringspose, USB-kabel, manual og garantibevis.
BRUKERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 14345.
Anmeldelser
3.7
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Litt skuffet

Innhold: vibrator, pose og truser i liten hendig eske. Spennende med mobilapp og wifi/Bluetooth, og bra den kan brukes manuelt. Kanskje litt kort batteri brukstid. Produktets størrelse er passe og er grei å bruke, unntatt dens vibrasjon som ikke treffer riktig. Vibrasjonen er for svak og treffer helt feil plass føler jeg. Ingen orgasmegaranti,det ender med at jeg finner frem min gamle vibrator når jeg gir opp OhMiBod. Prøvd den 13 ganger hittil og to ganger ga suksess og det tok evigheter... Ingen kjappisgangerPrisen er for høy... Fornøyd med kort leveringstid :) Les mer

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no