Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

OhMiBod

Produktene fra OhMiBod vibrerer til rytmen av musikken din. Slå på din favorittmusikk og bli stimulert til rytmen av musikken. Produktene er designet av den amerikanske kvinnen, Suki Dunham, som tidligere jobbet for Apple.

OhMiBod gir deg deilige vibrasjoner og massevis av lekemuligheter

Møt OhMiBod - Produsenten bak verdens første app-styrte vibrator

Julen 2004 var noe helt spesielt for det amerikanske ekteparet Suki og Brian Dunham. Brian ga nemlig Suki de to tingene hun ønsket seg mest, en iPod og en vibrator, og ved synet av de to gavene sammen fikk Suki en idé: Kunne man kombinere en vibrator med en iPod og dermed få en helt ny og unik opplevelse? Det var ikke langt fra tanke til handling, og dermed var OhMiBod født. Suki og Brian etablerte det lille firmaet sammen med en misjon om å gi andre par nye muligheter for stimulering, intimitet og ikke minst frekk lek.

OhMiBod er den dag i dag et vellykket merke med et bredt utvalg av produkter i sortimentet. Felles for alle produktene er at man kan Suki og Brians lidenskap og kjærlighet, ikke kun til arbeidet deres, men også til hverandre. Uansett om du har en partner eller ikke, kan OhMiBod-produktene bidra til at du får et enda bedre, morsommere og rikere sexliv. Alle produktene er utformet av kvalitetsmaterialer, og hver eneste lille detalj er nøye gjennomtenkt, både innenfor designet og innenfor teknologien som driver produktene.

OhMiBod er perfekt til frekke parleker

Det er ikke tilfeldig at navnet OhMiBod likner så mye på det engelske uttrykket "oh my god", for du godeste hvor mye produktene har å by på. Siden lanseringen av deres første vibrator, som kunne styres via en app på Sukis iPod, er Brian og Suki kommet langt, men men mange av produktene deres kan fortsatt styres via app eller fjernbetjening. Bestselgeren OhMiBod Club Vibe II er en testvinnende trådløs klitorisvibrator som nettopp kan styres via fjernbetjening. Med en fjernbetjent eller app-styrt vibrator kan du gi din partner full kontroll over din nytelse. Hvis dere er ekstra dristige, kan dere bruke en av OhMiBods trådløse klitorisvibratorer ute blant andre for en diskré og ekstra pirrende opplevelse.

Etter deres app-styrte parvibratorer suksess begynte heldigvis OhMiBod å utvide utvalget. For OhMiBods vibratorer, penisringer og bekkenbunnskuler er blant de mest prisvinnende på markedet. Produktene har både vunnet priser for deres innovative design, men også for deres nyskapende teknologi. Brian og Suki har siden de startet OhMiBod arbeidet med å forbedre appen deres, OhMiBod Remote App, og det har de lykkes med, for appen er en av de beste og mest anvendelige på markedet.

Finn din yndlingsvibrasjon eller lag din egen med OhMiBod-appen

Med OhMiBod Remote App får du et utall morsomme og spennende muligheter. I Rhythm-programmet kan du velge en av de forhåndsinnstilte vibrasjonsmønstrene, som OhMiBod-skaperne har utviklet med utgangspunkt i grundige forsøk. Du kan også velge å lage ditt eget personlige vibrasjonsmønster i Touch-programmet eller oppta en søt og personlig beskjed i Voice-programmet, som vil omdanne lydbølgene til vibrasjoner. OhMiBod har tenkt på alt, og det vil være trygt å anta at Brian og Suki ikke er ferdige med å utvikle nye og spennende produkter som bidrar til å utvide dine muligheter for nytelse.

Hvis du føler deg overveldet av det store utvalget av OhMiBod-produkter, er du velkommen til å kontakte kundeservice. Vi sitter klare bak telefonen og skjermen til å veilede deg, slik at du kan finne frem til nettopp det OhMiBod-produktet som passer best til deg. Ønsker du å gi din kone en vibrator i gave, men er du i tvil om hvilken? Ikke nøl med å kontakte oss! På Sinful.no har vi alle bred kunnskap om alle våre produkter og merker, og vi vil svært gjerne dele denne med deg for å sikre at du får de best mulige opplevelsene når du kjøper sexleketøy fra OhMiBod eller et av våre andre kjente merker.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful