Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Abierta Fina Bunnløs Hofteholder Sett var 1

Abierta Fina Bunnløs Hofteholder Sett

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du klar til å føle deg mer sexy enn noen gang før? Ifør deg dette sensuelle og forførende settet med åpen skå, g-streng med fransk åpning og hofteholdere - alt i absolutt høyeste kvalitet fra flotte Abierta Fina. 

Pirr din partner med den flotte BHen med blonder, hvor de vertikale snittene gir fritt innsyn til barmen, og vil helt sikkert friste din partner. De feminine blondene står i skarp kontrast til de rå metallringene i gullfarge, hvor de samler skålene og fastspenner de justerbare stroppene. 

BH'en innrammes ytterligere av to enkle stropper i minimalistisk stil som får barmen til å fremstå større og enda mer innbydende. Bak åpnes og lukkes BHen enkelt av en praktisk bikinihekte. 

Lengre nede fanges din partners blikk av den brede, matchende hofteholderen med blonder foran og enkelt, gjennomsiktig mesh bak. Den lukkes bak med fem hekter. Den har også seks justerbare stropper med metallringe som bidrar til å holde dine yndlingsstrømper på plass og gir et fengslende uttrykk.

Den åpne g-strengen har det samme vertikale snittet som BH'en, og fullender settet og inviterer til en særlig pikant aften.

Settet finnes i fire ulike størrelser; small, medium, large og x-large.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful