TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Spar 25%
Amaysin Angle Oppladbar Mini G-punktsvibrator var 1

Amaysin Angle Oppladbar Mini G-punktsvibrator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 349,00kr 261,75
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 119,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 119,00
Inkl. mva.

Oversikt

Uansett hvor du vil dra, vil denne kraftige, lille nytelsespiloten ta deg med dit! Med en sateng-glatt, hud-elskende overflate, 10 oppsiktsvekkende vibrasjonsmønstre og et omhyggelig vippet, pæreformet hode for eksepsjonell G-punktstimulering, vil G-punktet ditt sende deg blomster etter hvert besøk fra Amaysin G-punktsvibratoren.

Designet på Angle Mini G-punktsvibrator er både elegant og stilig, og med sin ydmyke 13,5 cm innsettbare lengde og 2,8 cm i diameter tar den ikke mye plass, men du vil definitivt føle dens tilstedeværelse når du skrur den på! Et enkelt trykk på bunnen av vibratoren gjør at du kan skifte mellom de 10 spennende mønstrene, og med en sjenerøs mengde av ditt favoritt vannbaserte glidemiddel, vil den gli rett inn i skjeden for å gå på skattejakt etter det gyldne punktet. G-punktet ditt vil elske det, men klitorisen din vil sannsynligvis ikke ha noe imot litt alene-tid med dette vidunderet også.

Den er laget av kroppsikker, silkemyk silikon og kan nytes i alle omgivelser, fra soverommet ditt til ørkenen til regnskogen, da den er både vanntett og praktisk nok i størrelse til å gå rett i håndbagasjen.

Lad den nye bestevennen din enkelt med den medfølgende USB-kabelen. Du kan rengjøre den med en spray med leketøysrens eller mild såpe og litt varmt vann.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful