Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Amaysin Love Egg Oppladbart Fjernstyrt Vibratoregg var 1

Oversikt

Dette oppladbare og fjernstyrte vibratoregget fra Amaysin er perfekt for dere som ønsker å gjøre parlekene ekstra spennende og nytelsesfulle.

Egget byr på hele 20 rumlende vibrasjonsmønstre som stimulerer ditt indre. Styr vibrasjonene med den tilhørende fjernkontrollen og utforsk de mange pirrende innstillingene på egen hånd, eller la partneren din overta fjernkontrollen og overraske deg med herlig nytelse.

Det fløyelsmyke egget er behagelig å føre inn, og har en lengde på 6,4 cm og diameter på 3 cm. Egget kan både brukes under forspill i soverommet og ute i offentligheten, når dere kjenner på lysten til å leke i det skjulte.

Fjernkontrollen har en rekkevidde på opptil 10 meter, og dere behøver derfor ikke å holde dere i umiddelbar nærhet av hverandre, men kan leke med god avstand mellom dere.

Amaysin Love Egg lades enkelt opp med den tilhørende USB-kabelen, mens fjernkontrollen bruker 1 stk. CR2032-batteri. Egget er dessuten vanntett og kan derfor også nytes på badet.

Amaysin Love Egg fikk terningkast 5 i Dagbladets store julegavetest av sexleketøy i 2020.

MerkeAmaysin
Produkt vekt (g)52
Full lengde (cm)6.4
Innførbar lengde (cm)6.4
Diameter (cm)2.7
Strømkilde1 x CR2032 (Inkludert), USB-lader
Brukstid (min)60
Vibrasjonshastigher20
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk
SKU22479
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Too harsh
Dave - 12. oct. 2022
This egg is way too strong, after holding it in my hand for 2 minutes I get a tingling pins and needles feeling so just imagine how painful it would be inside a woman, Turns my partner numb and dry after only 1 minute of use the vibrating settings aren't that good either if you use anything apart from the first setting it's set to max strength this product would be much better if the strength of the vibration was more controllable
Bra produkt
Renate - 11. oct. 2021
Bra produkt med bra kvalitet
Kjente ingenting men hørte mye
Lola - 8. jun. 2021
Mange ulike vibrasjoner som var spennende. Den høres ekstremt godt, og jeg kjente ingenting nesten. Ble mer en kløende følelse enn deilig. Anbefales ikke, den kommer heller ikke langt inn da tråden er for kort.
Min partner likte denne
Katta i sekken - 1. apr. 2021
Mye for pengene, bra vibrasjoner, ikke stor og klumpete. Veldig bra for prisen :)
Bra og rimelig produkt
AK - 20. mar. 2017
Heftige vibrasjoner, litt høy lyd. Synes tråden er i korteste laget, den forsvinner nesten med inn. Men definitivt et deilig produkt, verdt prisen.
Perfekt produkt!
Kvinne - 22. nov. 2017
Fungerer optimalt og er av god kvalitet og materiale. Vibrasjonene er litt monotone, og varierer ikke så mye i styrke, men virker som en god opplevelse hvis det er fųrste gang du prųver det. Hyggelig å bruke alene eller sammen med andre :-)
0
Amaysin elsker vibrator egg
Oppholde seg - 16. aug. 2021
Produktet er pent laget og relativt enkelt å bruke. Liten nok til å ta med på en fin tur. . Eneste minus er at det kan vęre vanskelig å finne den laveste og opp til den hųyeste innstillingen. (Fjernkontroll med skjerm eller app vil forbedre produktet betraktelig)
0
Sverige
Jemal - 23. sep. 2020
God
0
Skuffet
elsa - 16. feb. 2021
Jeg lagde knap nok męrke til det, da jeg havde den i mig, men den lille, der fųltes, var ikke stimulerende. Fungerer okay som vibrator på klitoris men ikke specielt imponerende. Men jeg prųvede den på fyren, og det blev vęrdsat. Ikke det bedste kųb, men vil blive brugt.
0
Prisen sier alt
Anonymous - 10. nov. 2021
Vibrasjonene er for sterke, den har mange innstillinger, men du kan ikke skru vibrasjonene opp eller ned. Materialet er veldig bra og hud som dette produktet ville være 10x bedre hvis du bare kunne skru vibrasjonen opp eller ned ved hjelp av + - knappene på fjernkontrollen ...
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk

Amaysin Love Egg Oppladbart Fjernstyrt Vibratoregg

3 FOR 600,-
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 499,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful