TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Amaysin Nybegynner Rabbitvibrator var 1

Amaysin Nybegynner Rabbitvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Denne dypblå, herlig vibrerende nybegynner rabbitvibratoren fra Amaysin fungerer som det perfekte inngangsportal til den fortryllende verdenen av sexleketøy. Den mellomstore lengden er dekorert med stimulerende støt og buler, og den begeistrede kaninen gleder seg til å kile deg til orgasmer.

Vibratoren er belagt med fløyelsaktig silikon som føles enda bedre når du påfører vannbasert glidemiddel for å legge til pirrende glid. Start de behagelige vibrasjonene med et trykk på 3 sekunder på knappen nederst på skaftet, hvoretter du kan gå gjennom de tre hastighetene og 17 mønstrene for å eksperimentere med forskjellige sanselige opplevelser. Begge ender vibrerer samtidig.

Denne sprutsikre kaninen er ikke redd for dusjen så lenge du ikke senker den under vann. Rengjør den med varmt vann og mild såpe eller sexleketøyrengjøringsmiddel. Vibratoren bruker 1x AA-batteri som kjøpes separat.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful