TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Spar 25%
Amaysin Power Oppladbar G-punktsvibrator var 1

Amaysin Power Oppladbar G-punktsvibrator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

499,00 kr374,25 kr
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

Dette guddommelige og silkemyke silikonleketøyet fra Amaysin er her for å gi deg himmelsk stimulering med sine 10 kraftfulle vibrasjonsmønstre og velformede hode, som er formet for å kjærtegne ditt magiske G-punkt.

Kjenn bølger av nytelse skylle over deg når du leker med de forskjellige vibrasjonsmønstrene, som du styrer med et enkelt trykk på knappen i enden av vibratoren. De myke formene gir et godt grep og gjør det lett å håndtere vibratoren, slik at du kan pirre og forføre G-punktet ditt med stor presisjon.

Ikke vær redd for å ta med deg de gode vibbene inn på badet - G-punktsvibratoren er nemlig vanntett og kan derfor nytes i både dusjen og i badekaret.

Vibratoren kan føres 17,5 cm inn i ditt indre og har en diameter på 3,5 cm på det bredeste, som gjør den velegnet til både nybegynnere og mer erfarne sexleketøysbrukere. Påfør rikelig med vannbasert glidemiddel før du går i gang med å leke for å sikre en god glid og maksimal nytelse.

Den vanntette vibratoren er laget av kroppssikker silikon og ABS-plast med PU-belegg. Den rengjøres enkelt med vann og mild såpe eller sexleketøsrens etter bruk for å bevare en god hygiene. Når vibratoren omsider går tom for strøm lades den opp med USB-kabelen som følger med.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful