Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Amaysin Kraftig Mini Magic Wand Vibrator var 1

Oversikt

Leter du etter et leketøy som kan gi deg intens nytelse, og samtidig har et stilrent og moderne design? Da er Amaysin Kraftig Mini Magic Wand det perfekte valget for deg.

Den effektive vibratoren har et slankt design med et musehjul på midten av skaftet, som lar deg styre vibrasjonenes intensitet. Multispeed-funksjonen gjør at du enkelt kan velge hvor kraftig stimuleringen skal være, uten å måtte trykke deg gjennom flere nivåer.

Wanden har et fleksibelt og bredt hode som er ideelt til stimulering av klitoris for et ekstra intenst klimaks. Du kan også bruke wanden til erotisk massasje eller på ømme muskler.

Amaysin Kraftig Mini Magic Wand er laget av ABS-plast og TPE, og har en silkemyk overflate som føles deilig mot huden. Vibratoren er ledningsført, slik at du kan leke akkurat så lenge du vil.

Rengjør med mild såpe og en fuktig klut eller en sexleketøysrens for god hygiene.

Husk å ta kabelen ut av stikkontakten før du rengjør vibratoren. 

MerkeAmaysin
Produkt vekt (g)272
Full lengde (cm)25.5
Diameter (cm)4.5
StrømkildeEuroplugg
VibrasjonshastigherMultispeed
PrimærmaterialeABS-plast
FargeBlå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU22480
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
3/10
Msa - 29. aug. 2021
Et veldig «meh» produkt. Bråker(!) mer enn den er Amayzin. Kort ledning. Var først positiv til scrollehjulet, men ble plagsomt ved bruk da den er for enkel å komme borti. It just wasn’t it.. Skuffet
Ganske bra for prisen
Alex - 27. jul. 2021
Jeg kjøpte denne i håp om et billigere men like potent alternativ til min Doxy number 3, som er såpass velbrukt at den sliter med å holde tritt. Den er dessverre ingen fullverdig erstatning, men den gjør en god jobb som avløser og har langt svakere laveste nivå, som til tider egentlig er veldig greit, så jeg er ikke for skuffet. Plasten på denne er dessverre litt ukomfortabel for min del; rillene er mer ubehagelige enn pirrende, og et eller annet med materialet føles "hardt" på en annen måte enn jeg foretrekker mens vibrasjonene går, selv om den er relativt myk og met en silkeglatt overflate i stillestående tilstand. Ledningen er ikke kjempelang, så om man skal leke mer heftig med f.eks. en partner bør man kanskje ha en forlenger tilgjengelig. Vibrasjonene rangerer fra veldig svake til overraskende kraftfulle - definitivt ikke på nivå med en Doxy eller de andre ordentlige arbeidshestene, så om du trenger skikkelig hardkjør ville jeg anbefalt å sette av mer penger til en av de virkelig kraftfulle, men jeg får mer kraft ut av denne på de høyeste nivåene enn jeg ærlig talt hadde forventet. Hjulet for å kontrollere av/på og hastighet fungerer veldig bra, og er godt plassert. Størrelsen er veldig god; den er ikke like svær og klumpete som magic wands i "vanlig" størrelse, noe som passer meg perfekt. Denne ligger godt i hånden min. Alt i alt, jeg er ikke stupforelsket, men denne er et godt tilskudd til samlingen min og er flittig i bruk allerede!
En ny favoritt. Fantastisk kraftig!
K - 2. aug. 2021
Elsker de kraftige vibrasjonene. Vil absolutt anbefale å bruke glidemiddel, spesielt hvis du bruker rillene til å stimulere. Den 'korte' ledningen plager meg ikke fordi jeg har to plugger på hver side av sengen min. Så det passer fint. Og til alle de som irriterer seg over det: Bruk en forlenger ;-) Min eneste kritikk er at jeg skulle ųnske du kunne fjerne tingen for å rense den. Det hadde vęrt så mye lettere. Men alt i alt er jeg sinnsykt fornųyd og det er verdt alle pengene.
0
Topp nydelig produkt.
Bestemor - 30. apr. 2021
Synd med den korte ledningen. Du må venne deg til den kraftige motoren.
0
Kort, stiv ledning
Hans - 11. apr. 2021
Det virker billig (og er sannsynligvis det). Hard plast, for kort ledning i stiv 'kvalitet'.
0
Bra
Nuser1708 - 24. mar. 2021
Jeg tror det er bra, men har ikke prųvd det ennå, siden jeg nettopp vęrt gjennom en operasjon i underlivet
0
God vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Mindre enn på bildet, noe som var litt skuffende. Vibrasjonen kunne vært litt sterkere. Men definitivt en god første vibrator for en nybegynner.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et fantastisk produkt!
Anonymous - 12. oct. 2020
Den eneste ulempen var den korte ledningen, og å være vant til satisfyer, det var et veldig kraftig leketøy i begynnelsen, men du blir vant til det raskt. Jeg anbefaler!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
God vegg.
Anonymous - 13. mar. 2024
Den første veggen vi kjøper. Fungerer bra. Gir mange orgasmer.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Sterke vibrasjoner
Anonymous - 13. mar. 2024
Superkraftige vibrasjoner, god og lettmanøvrert kontroll. Får meg til å komme veldig fint :) stort minus imidlertid for den korte ledningen, som andre brukere også påpekte. Føles litt rart med en skjøteledning i sengen.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Amaysin Kraftig Mini Magic Wand Vibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 549,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful