Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Amaysin Slim G-punkts Rabbitvibrator var 1

Amaysin Slim G-punkts Rabbitvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Rabbitvibratoren er elsket av kvinner verden over på grunn av dens evne til å stimulere både innvendig og utvendig på én og samme tid. Hvis du også vil oppleve rabbitvibratorens magi, og foretrekker et nedtonet og moderne uttrykk, så er dette den perfekte rabbitvibratoren for deg.

Amaysin Slim G-punkts Rabbitvibrator har en bøyd spiss som går målrettet etter ditt følsomme G-punkt. Samtidig roterer et bånd av kuler på innsiden av vibratoren og stimulerer ditt indre, mens de myke kaninørene tilfredsstiller klitorisområdet ditt.

Med 6 forskjellige vibrasjonsmønstre og like mange rotasjonsnivåer, er det mange måter å oppnå nytelse på. Prøv å kombinere de ulike mønstrene og nivåene, og finn din favorittinnstilling. Du skifter enkelt mellom de forskjellige nivåene og mønstrene med knappene nederst på skaftet.

Vibratoren bruker 4 stk. AAA-batterier som selges separat.

Rabbitvibratoren fikk sitt store gjennombrudd i en episode av serien Sex and the City, der den ellers uskyldige Charlotte blir avhengig av sin Rabbit.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ekstrem høy lyd
Ano - 27. jun. 2023
Ekstremt høy lyd, spesielt på rabbit delen. Ikke noe diskre leketøy med andre ord. Vibrasjonene og ellers er produktet greit men lyd nivået ødelegger veldig.
Produktet var som beskrevet
Voksen - 8. dec. 2022
Oppfylte forventningene meget bra
Ikke helt fornøyd
snopp å snoppine - 24. nov. 2022
BRÅKER mye
Overall - satisfied
Kari - 10. nov. 2020
Vennlig, brukervennlig og nyttug
Bra
SJ - 8. feb. 2021
Flott materiale. Gode funksjoner. Jeg elsker de roterende kulene. Lett å rengjųre Jeg skulle gjerne hatt det litt roligere, men det er nok bare jeg som må venne meg til det. Jeg er ikke så erfaren med andre produkter på markedet.
0
En skuffelse
Hallo - 6. jul. 2021
Vibrasjonene til produktet er monotone og hųye og så raske at du ikke engang kjenner dem, kanskje passe til en nybegynner, men jeg vil personlig ikke anbefale det til noen. Synd det ikke kan returneres. Med dette er det å få orgasme et resultat av hardt arbeid og smerte.
0
Takk skal du ha
Anonymous - 11. aug. 2022
Det var så hyggelig å komme hjem fra en tur til bestemor, for jeg var så spent på å se kaninen jeg fikk i gave. Gleden var helt på min side.........
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Jeg ville brukt pengene mine på noe annet
Anonymous - 5. mar. 2023
Kanindelen er stiv og ikke anatomivennlig i det hele tatt, og vibrasjonen er såkalt "aggressiv" og ubehagelig, som en billig vibrator. Den andre funksjonen til leketøyet, vridningen på spissen, er helt ubrukelig, da det ikke ser ut til å fungere når leketøyet settes inn. Et billig og uforsiktig laget leketøy. For denne prisen bør du få noe av høy kvalitet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Nei Nei Nei
Anonymous - 11. mar. 2022
Så dårlig. Lander ikke riktig, og piggene gjør mest vondt etter en stund. Vibrasjonene er heller ikke noe å skrive hjem om.
Maskinoversettelse fra sinful.se
det fungerer bra
Anonymous - 5. jul. 2023
den fungerer bra, men den lager mye støy
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful