Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator var 1

Oversikt

Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator er utviklet for deg som ønsker effektiv og fast prostatastimulering, som ikke er alt for fyldig. Fordi Classix Prostata Stimulator virker ved hjelp av kroppens naturlige muskelsammentrekninger kan du nyte den håndfritt, i tillegg til at du selvfølgelig kan bevege den med hendene viss du vil.  Prostatastimulatoren har en innebygget fot som masserer de erogene sonene ved mellomkjøttet i takt med bevegelsene dine. I tillegg gjør det at stimulatoren blir sittende der den skal. Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator er produsert i medisinsk plast, som gir den faste prostatastimuleringen som er nødvendig for å oppnå dype prostataorgasmer.  Vi anbefaler at du bruker en god analglidekrem med stimulatoren, så den blir enklere å føre opp og bruke. Etter bruk kan du rengjøre den med varmt vann og en sexleketøysrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Presis stimulering
Admiral Cockshot - 30. sep. 2021
Den var utrolig enkel å føre inn, og nådde stedet jeg ønsket den skulle. Bruk av anal dusj er selvfølgelig nødvendig i forkant.
Beste jeg har prøvd
Thomas - 23. nov. 2020
Jeg har prøvd en del prostata massasje leketøy. Denne er den beste. Den er helt utrolig deilig. Spot on. Lett å få inn etter litt forberedelse. Skal kjøpe en til må som jeg vet at sinful har den.
Utrolig kvalitet i forhold til pris
Yippen - 2. oct. 2017
Denne var utrolig bra, den traff helt perfekt for meg. Trykket godt mot mellomkjøttet også. Foten kan til tider dette ut av plass, men dette var ikke noe stort problem for meg., Fin størrelse, hvis man er helt ny kan den kanskje være litt stor. Fantastisk kvalitet i forhold til pris på denne, løp å kjøp!
Endelig leken som ramler ham dit den skal.
C - 7. jan. 2021
Jeg har prųvd noen forskjellige leker på min fine kjęreste, da han vil at vi skal utforske den delen av ham. Denne lille plasttingen ser ikke ut som noe spesielt, men det er den. Jeg har gitt ham så mange prostata-orgasmer med denne. Når jeg trekker litt ut av o'en, presser den andre delen opp mot perineum og når jeg gjųr det fortere og fortere og litt voldsommere, da klarer han ikke å holde igjen, men får den deiligste prostata-orgasme. Så vi anbefaler den.
0
Kjųp den fųr naboen din
K - 4. may. 2019
Vi kjųpte denne basert på det faktum at den lignet på "Aneros Helix Syn", bare billigere. Når du tar den ut av pakken kan du bli litt overrasket over hardheten til produktet og det kan derfor hende du begynner å tvile på kvaliteten. Men så fort den er satt inn blir det en helt annen sak! Den treffer meg helt akkurat der den skal. Jeg kan nesten få orgasme uten å bruke hendene. Orgasmene jeg har er MYE lengre, og MYE MYE kraftigere enn det jeg har opplevd fųr.
0
Gir de kraftigste orgasmene
Michael L - 4. jul. 2016
Den sųte kjęresten min kjųpte denne prostatastimulatoren for meg å bruke sammen under sex - og jeg har vęrt veldig takknemlig for det siden. Jeg har prųvd den 3 ganger nå, og hver gang har orgasmene mine vart lengre, vęrt mer intense og veldig veldig kraftige. Vi har lekt med analeker fųr, og jeg synes det er et must at du er litt erfaren, da stųrrelsen godt kan skremme deg litt. Materialet er veldig fast, men fųles godt og glir lett med glidemiddel. Verdt alle pengene
0
Første prostataleke
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet er enkelt å sette opp, og læres best sakte og over tid. Selve bruken tar litt tid å venne seg til, men det jeg liker med akkurat dette leketøyet er hvordan du fremdeles kan finne nye opplevelser (jeg kjøpte denne for en stund siden) og hardere orgasmer - sammen og alene! Et flott og diskret kjøp som er lett å rengjøre og bruke... 5/5!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Nytelse til en overkommelig pris
Anonymous - 9. apr. 2016
Bare brukt noen få ganger, men definitivt et av de bedre produktene jeg har brukt. Den lave prisen gjør det til et klart kjøp. Akkurat passe størrelse og passformen er god, den sitter super godt på plass og kommer ikke ut. Foten som masserer mellomkjøttet gjør en fantastisk jobb, det eneste jeg kunne ønske meg er at den var litt bredere eller kanskje rund. Trykket blir litt ubehagelig etter en stund. Antar at du kan slippe unna med dette med for eksempel Nexus-varianter, som jeg vil sikte på neste gang.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful