Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Anal Fantasy Deluxe Perfect Plug var 1

Anal Fantasy Deluxe Perfect Plug

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Har du lyst til å prøve anallek med en plugg som har en overkommelig størrelse? Da kan vi anbefale Anal Fantasy Deluxe Perfect Plug.

Analpluggen er laget av ftalatfri og silkemyk silikon, som føles både fast og myk på samme tid. Pluggen er formet slik at den kan brukes til både prostatamassasje og til stimulering av g-punktet. Det krumme håndtaket stimulerer samtidig mellomkjøttet og sørger også for at pluggen blir der den skal.

Etter bruk bør du rense analpluggen med varmt vann og såpe, og eventuelt spraye den med en sexleketøysrens, så den er ren og klar til neste gang.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Min nye favoritt plugg
Kåre - 12. feb. 2022
Et problem jeg har hatt med andre plugger er at enden av pluggen har gjort de ubehagelig å bruke over lengre tid. Men denne pluggen har jeg ingen sånne problemer med. Den går også ganske langt inn som var overraskende først men sånn jeg endte opp med å like ganske godt.
Herlig
Boms - 11. jul. 2020
Dette er bare tingen. Personlig treffer det blink. Jeg kan anbefale det på det varmeste... Bonus er at den holder seg oppe, og du kan sette deg ned med den "skjult".
0
Den beste pluggen
Rune Hegland - 27. jul. 2021
Jeg har mange plugger, men denne er en av de bedre. Den holder seg på plass takket vęre formen. Jeg har hatt problemer med andre som enten sklir inn eller sklir ut. Den er enkel å sette inn og jeg kan ha den inne i mange timer!
0
Smal, men mettende
Anonymous - 3. jul. 2022
Dette er rett og slett en fantastisk pin. Takket være den smale formen holder den seg godt på plass og kan brukes sammenhengende i veldig lange perioder uten ubehag. Stiften er ganske tynn, men spissene stimulerer veldig dypt. Stiften er stiv, den gir nesten ikke etter i det hele tatt, men den er fleksibel i håndtaket. Når du trykker stiften helt ned, for eksempel med hånden eller ved å sette deg på den, stimulerer den prostataen veldig sterkt og stimulerende. Materialet er ikke av høyeste kvalitet, etter å ha lekt med den vil du få lukter hvis tarmene dine ikke er rene nok. Selv å vaske den ser ikke ut til å bli kvitt lukten. Ellers er pinnen enkel å sette på plass og ta ut. Alt i alt et funksjonelt leketøy, jeg anbefaler!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vakker
Anonymous - 13. mar. 2024
I god form. Hadde det på treningsstudioet, og det er fortsatt der. Den eneste ulempen er at den er vanskelig å sette inn uten mye glid. Kan tørke rundt analen etter innsetting.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful