Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Anal Fantasy Elite Gyrating Anal Thruster var 1

Anal Fantasy Elite Gyrating Anal Thruster

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du på jakt etter et sexleketøy som kan gi deg en analstimulering utenom det vanlige? Da burde du prøve Anal Fantasy Elite Gyrating Anal Thruster.

Det multifunksjonelle leketøyet kan både støte, rotere og vibrere på én og samme tid, slik at du kan bli stimulert på flere nytelsesfulle måter.

Det bølgeformede skaftet har en myk overflate som føles utrolig behagelig når det føres inn bakfra. Du kan velge mellom 7 eksalerende innstillinger på stimuleringen og dermed bygge deg opp til et dypt og eksplosivt klimaks.

Anal Fantasy Elite Gyrating Anal Thruster har dessuten en pirrende varmefunksjon som når 40 grader i løpet av få minutter. Thrusteren er laget av silikon, ABS-plast og polykarbonat, og lades enkelt opp ved hjelp av den magnetiske USB-kabelen som følger med.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke helt i mål
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er ganske livlig selv på den laveste innstillingen, men dessverre føles det litt tilfeldig hvordan den slår innvendig. Vibrasjonene er alltid på, noe som er litt synd da jeg vanligvis foretrekker å slå dem på når jeg er i mål. Jeg skulle gjerne sett at den var litt større og at skaftet var fylt hele veien rundt (det er et stort hulrom i bunnen). Men .... den gjør det den skal, har vært i himmelen noen ganger, så den får godkjent :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful