Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Anal Fantasy Elite Vibro Balls Analkuler var 1

Anal Fantasy Elite Vibro Balls Analkuler

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Anal Fantasy Elite Vibro Balls er et sett svarte analkuler for deg som vil eksperimentere med analstimulasjon. Begge analkulene har en mindre kule innvendig som skifter tyngdepunkt når du beveger deg, og dermed sørger for en ekstra pirrende opplevelse.   Nøkkelen til en nytelsesfull anallek er å ta seg god tid. Det er viktig at du er opphisset, men avslappet, for at du skal få en god opplevelse. For å gjøre opplevelsen med analkulene så behagelig som mulig, anbefaler vi at du smører kulene inn med et vannbasert glidemiddel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kuler av høy kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Ble positivt overrasket over den fine kvaliteten på dette produktet. De innvendige kulene rasler rundt med en dempet lyd når du beveger deg. Det er litt spennende å bevege seg kraftig for å høre den lyden. Jeg følte ikke vibrasjonene så mye, men det trekker ikke ned karakteren min. Kulene var akkurat passe store for meg, og det var ikke noe problem å få dem ut igjen. "Strengen" mellom kulene er veldig elastisk, så jeg var litt bekymret for at den skulle ryke når jeg trakk dem ut, men den er veldig sterk, så det burde ikke være noe problem i fremtiden heller. Et produkt som jeg kan anbefale.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Så irriterende
Anonymous - 13. mar. 2024
De er superfine når de er inne, de er i riktig størrelse slik at de ikke glir ut igjen, men du må skyve for å få dem ut. De er de beste jeg har eid og holder veldig bra, men nå har snoren røket og jeg trenger definitivt noen nye. Jeg sover og går rundt med dem hele dagen - fint og slemt selv når du er mann...
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott opplevelse,
Anonymous - 2. aug. 2019
Fikk disse i dag og fikk dem umiddelbart satt opp, var noe skeptisk men kom igjen. Gikk en tur og da lover jeg at de kunne kjennes, vibrerer og snurrer så deilig, gikk rett i gavtyven. Definitivt min anbefaling.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful