Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Anal Fantasy Power Beads var 1

Anal Fantasy Power Beads

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Anal Fantasy Power Beads Vibrerende Analkuler gir deg dyp og pirrende analstimulering.  De sorte analkulene er laget av et fast materiale, men er samtidig fleksibelt nok til å kunne bøyes i alle retninger, så de får akkurat den formen du ønsker. Kulene kan i tillegg vibrere med ulike hastigheter, som du styrer i bunnen av skaftet.  Kulene kan nytes av både kvinner og menn som ønsker en ekstra stimulerende analopplevelse. På grunn av den overkommelige størrelsen kan den anbefales til både nybegynnere og mer erfarne brukere av analleketøy.  Anal Fantasy Power Beads Vibrerende Analkuler er laget av PVC og ABS-plast. Kulene er 100% vanntette og kan derfor nytes i dusjen eller badekaret, samtidig som de er enkle å rengjøre. Vask kulene med vann og en mild såpe, og suppler gjerne med en sexleketøysrens for å sikre god hygiene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tja
Karm - 11. mar. 2022
Det er ikke det første vi tar opp fra skuffen, been ther, done that.
Deilig produkt!
Oluf - 26. jan. 2020
Kulene er harde og gode i plast. Enkel å rengjøre. Vanntett, så kan brukes over alt. Den treffer og rister godt! Koster heller ikke skjorta! Svært fornøyd med produktet.
Digg
U - 9. sep. 2018
Denne er min erstatning av vanlige analkuler, og jeg tenker å fortsette med det. Elsker at den også vibrerer. Den en enkel å bruke og ikke i en gyselig farge med glitter, som er et pluss. Jeg kramper opp etter en stund, så jeg kan ikke bruke den veldig lenge før det blir mer ubehag enn nytelse. Men jeg håper at med mer trening og tilvenning, at jeg kan bruke den lengre. Den er også ganske stille. Mitt eneste minus er batteritypen den bruker. Dette er den eneste dingsen i hele leiligheten som bruker denne typen batteri, i stedet for standar AA. Men utenom det er den herlig, og gjør akkurat det den skal gjøre.
Skjelvinger
Anonymous - 2. dec. 2022
Effektivt!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Gjennomsnittlig
Anonymous - 13. mar. 2024
Litt for enkel og hard plast. God størrelse og enkel å bruke, ok vibrasjoner.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful