Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Anal Fantasy Vibrerende Analplugg var 1

Oversikt

Anal Fantasy Vibrerende Analplugg er perfekt for deg som gjerne vil ha en ekstra pirrende analstimulasjon. Pluggen har en innbygget vibrator, som kan forsterke opplevelsen og gi deg enda større nytelse.   Denne vibrerende analpluggen er laget av mykt silikon, som gjør den behagelig og enkel å innføre. Ankeret i bunnen virker som en ’stopper’, som sikrer at analpluggen alltid holder seg der hvor den skal være.   Det ergonomiske designet med det smale skaftet, gjør at dine muskler kan omslutte den elegante analpluggen. Så kan du virkelig merke de pulserende vibrasjonene og få en behagelig og nytelsesfull stimulasjon.   I tillegg er analpluggen vanntett, så du kan fint bruke den i dusjen. Vi anbefaler at du bruker pluggen sammen med et analt glidemiddel, da det vil gi deg den beste opplevelsen.   Anal Fantasy Vibrerende Analplugg bruker 1 stk. AAA-batteri som selges separat.

MerkeAnal Fantasy Collection
Produkt vekt (g)72
Full lengde (cm)13
Innførbar lengde (cm)9
Diameter (cm)3.5
Bredde (cm)3.5
Strømkilde1 x AAA (Ikke inkludert)
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU13937
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
MASSASJESTAV:
Mikkel - 22. jan. 2017
Fantastisk vibrator. Materialet er deilig og mykt, og med litt glidemiddel er den enkel å fųre inn hvis du er opphisset nok eller har ųvd på anallek. Dette er ikke en nybegynnerplugg. Vibrasjonene fųltes veldig fine mot ens prostata. I mitt tilfelle er ikke vibrasjonene nok til å få orgasme. Men vibrasjonene er gode nok til å komme nęrme. Den har bare ett vibrasjonsnivå, og når du har den i hånden og slår på vibratoren kan den virke kraftig og du tenke «det er for mye». Dette er ikke tilfelle når du har den inni og slår den på. Alt i alt en veldig god anal vibrator. Sterkt anbefalt
0
Bra leke for prostata
Jonas - 4. jul. 2016
Det er en god liten plugg som gir den den stimuleringen som kun prostatamassasje gir. Vibrasjonene fųles bra og jeg fųler at jeg får kraftigere orgasmer når jeg har den her inni. Den har en myk overflate og er fin og glatt med litt glidemiddel.
0
Det virker
Butt boy - 27. oct. 2018
Kjęresten min og jeg bruker den når vi onanerer, og også til parlek. Sexleketųyet er rimelig lite, men med en stor kontrastforskjell (tykt hode, veldig tynn bunn) gir det akkurat den rette fųlelsen når den skyves inn og ut! Vibrasjonsegenskapene er enkle, og gummibelegget på knappen har gått i stykker for lenge siden. Imidlertid fungerer produktet fortsatt, og funksjonaliteten kommer fra tykkelsesforskjellen mellom skaftet og hodet og ikke så mye fra vibrasjonen. De mest funksjonelle pluggene jeg har brukt, men fortsatt til en rimelig penge! Mer variasjon i ulike tykkelser (tykk -> tynn) burde vęre tilfellet i flere anale leker!
0
Meget god valuta for pengene!
Anonymous - 5. sep. 2022
Materialet er veldig behagelig å ta på, og det samme gjelder vibrasjonene når du tar dem på. Asymmetrien på leketøyet gjør det veldig enkelt å sette pinnen inn og ta den ut. Dette gjør det veldig stimulerende å leke med den, men også det faktum at spissen på pinnen er betydelig tykkere enn stilken. Denne forskjellen i tykkelse mellom spissen og stilken er en fantastisk ting. Alt i alt sannsynligvis den beste verdien for pengene av alle sexleketøyene jeg har kjøpt!
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Anal Fantasy Vibrerende Analplugg

Relaterte produkter
Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00kr 41,65
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 419,00kr 335,20
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful