Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Anal Fantasy Vibro Balls Analkuler var 1

Anal Fantasy Vibro Balls Analkuler

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Anal Fantasy Vibro Balls er for deg som vil utforske anal stimulering og nytelsen det innebærer.

De to analkulene har en innebygget geishakule som skifter tyngdepunkt når du beveger deg. 

Du kan nøyes med å bruke én kule ad gangen, eller velge å føre inn begge og merke hvordan du på pirrende vis fylles helt ut. For et ekstra eksplosivt klimaks, kan du med en forsiktig hånd trekke ut kulene når du kjenner at du kommer.

Kulene har en diameter på 3,4 cm og er utstyrt med en stropp i enden. Vi anbefaler at du holder fast i stroppen underveis, så kulene ikke vandrer oppover. Anal Fantasy Vibro Balls er laget av ftalatfri ABS-plast og har en samlet lengde på 28 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En favoritt
Anonymous - 13. mar. 2024
En favoritt i sengen og under onani for meg, vibrerer fint inni og kulene er Lena og komfortable. Strengen kan imidlertid være litt skarp og gnage litt når den settes inn, men ellers et veldig bra produkt!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Et godt kjøp
Anonymous - 13. mar. 2024
Kulene har en god størrelse, og med litt glidemiddel går de lett inn. Du kan føle geishakulene fra tid til annen, men jeg hadde en litt annen idé da jeg hørte navnet "Vibro Balls". Dessverre opplevde jeg ikke "stimulering med hver bevegelse jeg gjør", men det var heller ikke så farlig. De bråker også litt når du holder dem i hånden eller når du trekker dem ut. Jeg er heller ikke så begeistret for ledningen når det gjelder rengjøring, da det tar litt tid å tørke etterpå. Men bortsett fra det er jeg veldig fornøyd med kjøpet og vil absolutt anbefale ballene til andre. De fylles godt opp og føles bra når du trekker dem ut, spesielt når du får orgasme. Perfekt for nybegynnere, da det som beskrevet følger en liten startpakke med på kjøpet, men også en god oppvarming for de mer erfarne.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful