Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Anal Spekulum i Stål var 1

Oversikt

Dette anal spekulumet er ideelt for pirrende kliniske rollespill.   Spekulummet kan åpnes opp til ca. 4,5 cm, og på siden av den er det en låseordning, slik at spekulummet kan holdes åpent.   Husk alltid å gå stille frem i et rolig tempo, når dere leker med Anal Spekulum. Bruk evt. et glidemiddel når dere leker, slik at innføringen av spekulummet føles mere behagelig.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt
Kt - 17. feb. 2022
God kvalitet. Kunne vært noe større åpning.
Au!
Jacob - 1. sep. 2014
Kvaliteten er i orden - absolutt. Men tanken på hull i sidene er ikke så god. Så det kan "rive" litt og gjųre vondt når du skal få den ut igjen. Har tidligere prųvd skjedespekulum, og det var mye bedre, men det kommer også an på hvor "fleksibel" du er. Denne er ganske liten, og er nok veldig bra for noen. Men ingen god opplevelse herfra.
0
Hųy kinkfaktor
Daniel - 30. aug. 2018
Ganske hųy kinky faktor på denne. Hvis du liker legespill eller gynekolog, ųnsker å få et innblikk eller bruke det for en liten strekk, er den veldig bra. Vet at noen har påpekt at det er vondt å klemme den hvis du skrur det hele sammen når du tar den ut. Verdt å tenke på hvis du er fųlsom for smerte. Har ikke opplevd smertene selv, men fikk meg noen klyper av den. Anbefales ikke! Bare vęr forsiktig fųr du tar den ut, så går det nok bra.
0

Anal Spekulum i Stål

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful