TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
God pris
Andropenis Androextender Pro Penisforlenger var 1

Andropenis Androextender Pro Penisforlenger

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 1 494,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 119,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 119,00
Inkl. mva.

Oversikt

Androextender fra Andromedical er en medisinsk penisforlenger, som kan gi deg varig penisforlengelse. Andro penisextender bruker et utstrekningssystem som får kroppen til å danne nye celler, slik at penisen gradvist forlenges.

Vi anbefaler at du bruker apparatet ofte, jo lengere tid du bruker Andro extender, jo bedre blir resultatet. Andromedical anbefaler at du bruker Androextender 4-9 timer om dagen i 6-9 månder, avhengig av hvor stor forstørrelse du ønsker.

Hvis den anbefalede daglige anvendelsperiode overholdes, kan det forventes en forlengelse på opp til 0,5 cm pr. måned. Totalt kan Androextender gi en penisforlengelse på opp til 4 cm, i både erigeret og avslappet tilstand, samt opp til 1,5 cm ekstra i omkrets.

Penisforlengeren er enkel å sette på penis og designet er utviklet for optimal konfort, slik at den kan anvendes i mange timer om dagen.

Androextender pakken inneholder: - 1 Androextender apparat - Medisinsk support gjennem hele behandlingsforløpet - 2 Androcomfort komfortbånd - 2 Androtop skumputer til komfortbåndene - Link til instruksjonsbok på 30 språk  - Hurtig-start guide - E-bok med 100 sex tips.

Du får dessuten 15 dagers tilfredshetsgarantid fra produsenten: Hvis du ikke er tilfreds med Androextender, f.eks. ikke har vendet deg til å ha den på eller hvis du ikke oppnår ønsket resultat, kan du få refunderet en del av apparatets pris av Andromedical (se mer på produsentens hjemmeside).

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful