TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Andropenis

Leter du etter en penisforlenger med vitenskapelig bevist effekt? Da har du kommet til rett sted. Andropenis sine penisforlengere anbefales av over 7000 urologer for sin effektive og ikke-inngripende teknologi, og er raskt blitt en favoritt blant menn verden over. Med Andropenis kan du øke både lengden og fyldigheten på penis uten ubehag og uten å legge deg under kniven. Snakk om et mirakelmiddel!

Andropenis - forlenger effektivt størrelsen på penisen din

Hvordan fungerer Andropenis sine produkter?

Andropenis sine penisforlengere er satt sammen av tre komponenter: en plastikkring, to metallstenger med fjæring og en plastikkstøtte med silikonbånd. Avstanden mellom den nedre og øvre delen av penisforlengeren kan justeres, slik at du kan strekke penisen din og dermed oppnå mer lengde. Det er vev i penisen, som for eksempel penisens spenningsbånd og corpus cavernosum som tøyes i denne prosessen, og dermed forlenger penisen. Selv om det kanskje høres smertefullt ut er det faktisk ikke tilfellet. Andropenis bruker nemlig silikonbåndet i toppen til å fordele presset rundt glansen over et større område, slik at presset minskes og komforten øker. Denne unike konstruksjonen gjør også at du oppnår bedre resultater, og du vil raskt merke en forskjell. Merkets penisforlengere er dessuten såpass små og diskrete at du kan bære dem under klærne dine, og du kan dermed bruke dem dagen lang uten problemer. Med Andropenis kan du forvente å se en økning i lengden på ca. 4 cm og en økning i diameteren på om lag 1,6 cm, både i slapp og erigert tilstand. I tillegg kan merkets penisforlengere rette opp krumme peniser med opptil 60%. Ikke bare vil disse resultatene ha en permanent effekt, men de kan også forbedre dine seksuelle prestasjoner. Det er altså mange grunner til å velge en penisforlenger fra Andropenis.

Hvordan kan du få glede av en forstørret penis?

Mange ønsker seg en større penis fordi de synes at det de har fått fra naturens side er for lite. Denne tankegangen henger ofte sammen med et ønske om imponere seksuelle partnere, og prestere bedre seksuelt. Det er altså ikke noe de får fortalt av sine seksuelle partnere, men noe de forteller seg selv. Med andre ord er det ofte ikke nødvendig å forstørre penisen for å gi ens partnere mer nytelse under samleie. Men en penisforlenger, som de fra Andropenis, kan derimot øke selvtilliten og på den måten få menn til å fremstå mer tiltrekkende for sine partnere. Den økte selvtilliten kan også få dem til å fokusere på å nyte i stedet for å bekymre seg for om penisens størrelse er tilstrekkelig for motparten. Ved å få en større penis med en Andropenis penisforlenger kan de seksuelle opplevelsene dermed bli bedre for begge parter. For noen kan en lengere penis dog også bety bedre funksjonalitet. Hvis du for eksempel har en krum penis som gjør det vanskelig å penetrere, kan en penisforlenger rette ut penisen din, slik at dette blir lettere. Og selv om det ofte ikke er nødvendig, kan en fyldigere og lengre penis gi den andre parten mer nytelse, da den vil merkes tydeligere i personens indre, enten penisen penetrerer den vaginale eller anal åpningen. En forstørret penis, som du får med penisforlenger fra Andropenis, kan altså være en kilde til stor seksuell nytelse og glede, uansett om du har en under gjennomsnittlig stor penis eller ei.

Kjøp din penisforlenger hos Sinful

Hvis du er på jakt etter en penisforlenger, enten det er din første eller du ønsker å prøve en annen penisforlenger enn de du har prøvd før, har Sinful.no det beste utvalget. Sinful er Nordens største erotiske nettbutikk, og har et bredt sortiment av produkter som blant annet inkluderer penisforlengere. Vi er opptatt av at våre kunder skal ha de beste forutsetningene for å velge de produktene som vil gi dem aller størst glede, og derfor har vi ikke bare et bredt utvalg av produkter, men også et høyt kvalitetsnivå på de produktene vi selger. Andropenis er et av de merkene som lever opp til våre strenge kvalitetskrav. Deres produkter er ikke bare holdbare, men utrolig behagelige i bruk og gir svært gode resultater. Du kan velge mellom flere varianter og finne frem til den modellen som passer best til nettopp deg ved å lese våre informative beskrivelser av produktene, samt sammenligne deres tekniske spesifikasjoner. Men uansett hvilken penisforlenger du velger, vil du garantert bli imponert over produktets evne til å forstørre din penis. Andropenis sine penisforlengere er nemlig kjent for å ha en vitenskapelig bevist effekt, så du kan være sikker på at det du får levert hjem vil leve opp til forventningene dine. Så snart du har pakket ut din penisforlenger og lest bruksanvisningen nøye, kan du ta i bruk mirakelproduktet og starte prosessen med å gjøre penisen din både lengre og fyldigere. Du vil ikke angre! Kjøp din Andropenis pensiforlenger hos Sinful.no i dag og ta det første skrittet på veien mot et mer bedre sexliv.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful