Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin var 1

Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin

Velg Indre diameter (cm):
3.5
4.5
5.6
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 1 895,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nå kan du få en blowjob, akkurat når det passer deg, hvor du vil og når du vil. Med Autoblow 2+ XT Blowjob-maskin kan du lene deg tilbake og nyte den deilige følelsen av oralsex.

Blowjob-maskinen har et mykt sleeve, som gir en realistisk følelse av en blowjob. Den håndfrie maskinen omslutter penis, og sammen med en god glidekrem vil du nesten ikke merke, at dette ikke er en ekte blowjob.

Den oppgraderte versjonen Autoblow 2+ XT er enda strammere enn de foregående modellene.

Det innvendige sleevet har en åpning formet som en munn, laget i et mykt, naturtro materiale. Dybden på sleevet passer til alle størrelser, men du kan velge mellom tre forskjellige diametre:

Størrelse A: 2,7-3,5 cm i diameter (7,5-10 cm i omkrets). Størrelse B: 3,5-4,5 cm i diameter (10-14 cm i omkrets). Størrelse C: 4,5-5,6 cm i diameter (14-16 cm i omkrets).

Den har en smart funksjon som sikrer at motoren ikke blir for varm. Derfor stilles stimuleringen automatisk på pause hvis motoren overbelastes. Etter en kort nedkjølingsperiode er den klar til bruk igjen.

MerkeAutoblow
Produkt vekt (g)1053
InkludertEU-adapter
Full lengde (cm)23
Diameter (cm)10
Indre diameter (cm)3.5
Elastisk indre diameterJa
StørrelseS
StrømkildeEuroplugg
VibrasjonshastigherMultispeed
PrimærmaterialeABS-plast
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Engelsk, Spansk, Italiensk, Fransk, Russisk, Kinesisk
SKU14333
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bortkastet
Mathias - 11. mar. 2021
Med en lengde på 20 og omkrets på 14 kjøpte jeg B utgaven. Selve sleeven satt som en kondom, men merket veldig lite action av maskinen.. Nytelse var lik 0. Kommer ikke til å prøve noe sånt igjen med det første.
Dårlig produkt
Gutt 27 - 1. aug. 2019
Var litt nyskjerrig på dette produktet! Med en størelse på 13,8 cm og 10 i diameter er dette et dårlig produkt. Bråker som bare det, gir ikke noe spess føles. Maskinen er alt for dyp og mister litt av gleden (følelsen). Måte mekke litt for å tilpasse den, men den er ikke bra. Bruk eller pengene dere på noe annet! Hilsen 26
Holder ikke mål
Harald - 25. mar. 2019
Dette virker for godt til å være sant og det er det desverre... Autoblow er beregnet for enorme peniser, eller gutter som er hyperfølsomme. Jeg har til og med åpnet maskinen for å stramme inn. Det hjalp heller ikke. Den lager en del lyd, uten at det er problemet. Selvfølgelig er dette en subjektiv opplevelse, men totalopplevelsen av dette produktet endre opp med at jeg. angrer på pengebruken.
ubruklig størrelse
mr who? - 16. aug. 2018
Jeg hørte om problemet med at den var for stor i størrelsen. Mine mål er akuratt på den største sleeven men selv den minste blir for stor. Med mindre du har en 20cm lang og tjukk penis så er det bortkasta penger. Ingen måte å justere/tilpasse den på heller.
Kanon!
Kafo - 4. jan. 2018
Fungerer utmerket for min del. Og derfor kan jeg trygt anbefale Autoblow 2. Jeg kjøpte den med minste sleeve fordi jeg ikke har behov for noe mer. Maskinen bråker litt, men det glemmer man fort når man har kommet litt inn i det. Kjøpte også med tilhørende glidemiddel og rens. Dette holder også det de lover. Maskinen er mer eller mindre "plug and play", men jeg vil dog anbefale å lese manualen som følger med for å være 100% sikker på at alt blir slik det skal, samt at du da får den beste opplevelsen. Ikke glem å ha på litt ekstra glid underveis, da middelet later til å være vannbasert og forsvinner litt under økten :) Flott opplevelse.
Dårlig passform
speaker4dead - 2. sep. 2017
Jeg kjøpte den som skulle ha minst åpning, men maskinen er alt for dyp for meg, så rullene som roterer kommer dessverre lite i kontakt med penis. John Holmes har sikkert lang nok snopp til denne, men ikke jeg.
Bra produkt
Bjarne - 24. feb. 2015
Har nettopp kjøpt dette produktet Må innrømme at jeg var litt skeptisk, men det virker perfekt. Fikk den på tirsdag og har nå brukt den to ganger til dagen. Må bare venne seg til "lyden", men ellers er det et bra produkt. Sørg for at den er varm før bruk, hvis ikke blir det en kjølig opplevelse. Har fram til nå gitt meg noen fantastiske utløsninger, og det bra er at man kan slutte før det "går galt", og bare kjøre den på lav hastighet helt til man slipper og spruter.
Helt Grei
anonym - 16. dec. 2014
Denne saken er en fin forandring til den som er lei av mr.høyre viktig at du måler opp din størelse før du bestiller ellers vil den ikke gi deg noe som helt form får nytelse. lager litt mye støy med tanke på den lille rotoren, etter prøvd et par runder sluttet rotoren å funke så nu gjør den ingenting annet en å lage lyd. Veldig bra følelse man får ut av den når først funker.
autoblow2
Jonny persson - 12. jan. 2015
har en bra passform på hele munnen salgsinformasjonen stemmer bra med produktets funksjoner stimulerer bra og gir en realistisk følelse som er verdt prisen
0
Avsuging
Tompa - 19. nov. 2015
En simulert avsuging... Jo Autoblow kommer faktisk veldig nær den følelsen synes jeg. Jeg liker produktet veldig godt. Enkel å bruke, utrolig deilig, den får meg til å komme hver gang. Enkel å rengjøre også. Jo visst gir den en del lyd fra seg men dra dynen over deg og Autblow så tas mye av lyden bort. Jeg anbefaler den videre etter mine erfaringer, ulike fornemmelser i ulike posisjoner også hvilket er et pluss!
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful