Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Backdoor Lovers Plug Analt Anker var 1

Backdoor Lovers Plug Analt Anker

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Backdoor Lovers Plug er en svart analplugg, formet som et anker, som er perfekt til begynnere innenfor anal stimulering. Ankeret er 10 cm langt, hvor 8 cm kan innføres. Diameteren blir gradvist større, fra 1-2 cm, slik at du kan trene musklene i analen og få ekstra stimulering. Spissen er kegleformet, slik at innføringen er enkel og behagelig. Analpluggen har en fot, som gjør at det er enkelt å styre bevegelsene til pluggen. For at innføringen av Lovers Plug skal være optimal, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert analt glidemiddel, som f.eks. Aquaglide Anal. Husk å rengjøre analt sexleketøy grundig etter bruk, slik at du sikrer en god hygiene. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Min nye beste venn
Frida - 3. jan. 2018
Flott liten ting, som gir utrolig mye glede. Med litt glidemiddel glir den lett inn og gjųr jobben sin til punkt og prikke ;-) Både jeg og kjęresten min har prųvd det. Perfekt hvis du er interessert i analsex og er nybegynnere, som oss.
0
Liten med overraskende effekt
Pernille - 27. mar. 2017
Kjęresten min og jeg er helt nye når det kommer til analeker. Vi prųvde denne fųrst. Den er liten og enkel å sette på plass. Han fant ut at det gjorde ham mer fųlsom, spesielt på penishodet og ga en sterkere ereksjon. Når jeg prųvde det ga det også en fųlelse av å vęre mer sensitiv, men i misjonęrstillingen falt det ut, noe som faktisk ga en ekstra kraftig orgasme, men det gjorde også at det ble litt vanskeligere å konsentrere seg. Det er flott hvis du går rundt med kegelkuler med geishakuler i. Kjųp det!!!
0
Lett og frekk
Juliana - 14. jul. 2016
Denne pluggen har en veldig god stųrrelse og er enkel å bruke med glidemiddel. Kjęresten min kjųpte den til meg så jeg kunne prųve å ha den inni under sex, og det har fungert veldig bra. Det fųles frekt å bli fylt både foran og bak;)
0
fin opplevelse
eventyrer - 30. sep. 2020
Det var en hyggelig opplevelse å prųve dette ut som nybegynner. Akkurat passe stųrrelse, og det ga en deilig fųlelse. Ja, jeg kan anbefale produktet. Forholdet pris/kvalitet/fornųyelse er perfekt! ;)
0
Fint lite sexleketųy
Eventyrer - 1. aug. 2019
For nybegynnere er den deilig å bruke, enkel å sette på plass, og den holder seg også bra. Materialet er behagelig og lett å holde rent. Passer for menn så vel som kvinner. Takket vęre denne har jeg hatt mange hyggelige ųyeblikk ;)
0
Begynnerens drap
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet var overraskende lite når du fikk det i hånden. Først var jeg skeptisk, men bestemte meg for å prøve. Den går lett inn og stimulerer fint. Ballen er et fint tillegg. Siden den er formet som et anker, er man heller ikke redd for at leken skal "gå seg vill", noe som gir ro i sjelen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Liten og hendig
Anonymous - 13. mar. 2024
Den sakte fortykkende designen gjør den enkel å sette på plass, men den nedre ballen kunne vært litt større. Flott for nybegynnere, og jeg kan bare anbefale den.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fungerer godt
Anonymous - 13. mar. 2024
Et godt valg for nybegynnere, lett å sette på plass og holder seg på plass hvis det er trangt om plassen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Enkel å bruke. God startplugg.
Anonymous - 11. dec. 2022
Ankeret gjør den enkel å håndtere. Ganske liten, men bra som en første plugg.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful