Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekopp 21 cm var 1

baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekopp 21 cm

Relaterte produkter
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
baseks Aqua Glide Vannbasert Glidemiddel 200 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
baseks Sexleketøysrens 200 ml
kr 139,00
Inkl. mva.
kr 169,00kr 126,75
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekopp 21 cm vil garantert sprite opp solostundene dine. Den er både flott å se på og deilig å leke med.

Den lekesyke dildoen har en pirrende farge, men er ellers så nære en virkelig penis som du kan komme. Hele det potente skaftet er utsmykket med realistiske detaljer. På toppen finner du et markert penishode som gjør det lett å målrette stimuleringen, mens fremtredende årer pryder resten av skaftet. Detaljene bidrar til økt stimuli som gjør opplevelsen med dildoen ekstra deilig.

I tillegg er dildoen laget av lekker PVC som gir den en hard kjerne og et mykt ytre - akkurat som ekte peniser. Den vil derfor føles utrolig realistisk når du fører den inn i deg.

I enden av dildoen sitter det dessuten en kraftig sugekopp som gjør det mulig å leke håndfritt rundt om i hjemmet. Du setter bare sugekoppen på en glatt og jevn overflate, og så er du klar til å nyte.

Dildoen har en samlet lengde på 21 cm, hvorav 18,5 cm kan føres inn. Den potente lengden og fyldige diameteren på 3,8 cm gjør den både velegnet til nybegynnere og erfarne dildoentusiaster.

Merkebaseks
Full lengde (cm)21
Innførbar lengde (cm)18.5
Diameter (cm)3.8
PrimærmaterialePVC
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU23180
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Deilig og godt produkt
Partnere - 23. nov. 2023
Denne har blitt en fast partner for meg og min samboer når vi er litt eksperimentelle. Produktet er langt og passe tykt for lek på baksiden, samboer syntes den var litt tynn for vaginalt bruk, men mer en lang nok. Produktet er fleksibelt som kan gjøre analt litt vanskelig hvis man ikke er skikkelig varmet opp der bak. Produktet virker skikkelig med tanke på pris og er enkelt å rengjøre. Sugekoppen er som de fleste andre av denne typen leker. Hvis festet skikkelig sitter den godt og lenge, men glir fort av/ detter ned fra vegg/ speil eller stativ om ikke festet skikkelig. Er alt i alt et godt og et artig produkt for de lekne. Dette gjelder både for partnere som ønsker en liksom venn med på leken eller om man ønsker å utforske flere av sine sider alene. Her er det bare å kose seg.
En perfekt analdildo!
Xeslana - 2. jul. 2023
En herlig dildo som jeg har hatt lyst på lenge! Det var virkelig deilig å få prøvd denne! Herlig lengde og tykkelse! Fin farge også, og så er den så myk men samtidig hard. Herlig pirrende å tre seg nedpå, og kjenne at den glir pent inn. Beveger meg slik at den stimulerer prostata skikkelig, og så komme i en kraftig orgasme! Det er så ufattelig DEILIG at denne må jeg bare anbefale til alle menn!
Absolutt å anbefale
Tcami - 30. aug. 2021
Dette var en deilig sak. Liker at det er sugekopp på den, og kan plasseres hvor man måtte ønske. Sitter godt. Liker utseende, at den er gjennomsiktig. Har dårlig erfaring med tidligere dildoer, ift. materialet, så ble meget positivt overrasket over dette. Ift. størrelsen er den kanskje litt i største laget, for min smak, men absolutt å anbefale, spesielt med litt glidemiddel på ;)
Super god og fleksibel
Camilla - 11. may. 2021
Jeg kjųpte den fųrst og fremst for å trene dyp-throating. Jeg har også Sinfuls egen dildo, men denne er helt klart bedre til formålet, da den er mye mer fleksibel. Selv har jeg ikke hatt noe problem med sugekoppen.
0
Si hallo til min lille venn
Aquarius - 28. apr. 2021
Det er nok en av de beste jeg har prųvd, om ikke den beste. Lengden og fastheten er perfekt, hodet er lite nok til å gjųre innfųringen bak lett og behagelig, og tykkelsen og konsistensen gjųr at det bare fųles behagelig og fristende. Sugekoppen kunne vęrt litt bedre, men absolutt ikke noe som reduserer totalvurderingen. Det er for de "erfarne", men definitivt også en fin nybegynner anal dildo, som vil bli brukt med glede.
0
Veldig bra
D - 27. feb. 2021
Jeg synes produktet er veldig bra, men sugekoppen er ikke så sterk som jeg hadde håpet, men den fungerer fortsatt, og alt i alt er det et veldig fint produkt.
0
Lukt av plast, men ellers god
S - 20. oct. 2020
Det luktet mye plast da jeg fikk det, og det ble derfor vasket godt og grundig fųr bruk, men luktet fortsatt.. Ikke så verst lenger heldigvis. Det stimulerer meg godt, men skulle ųnske at penishodet på dildoen hadde vęrt stųrre, da det gir meg god glede. Stųrrelsen er ellers super – litt lang for meg, men så er den også lett å holde på om du ikke bare bruker sugekoppen til slutt.
0
Leketųy
Veldig fornųyd - 26. jul. 2021
Greit
0
Utmerket
Anonymous - 9. may. 2021
Tok med denne til partneren min slik at hun kunne bruke på meg og wow er alt jeg skal si. Tekstur og fleksibilitet / ikke for hard, ikke for myk er ideell. Emballasjen var imponerende. Anbefales på det sterkeste hvis du vil ha en all over body O. Jeg vil ikke si at dette er for nybegynnere, men i mellom. Ikke for girthy, perfekt lengde.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Så godt å gi deg selv nytelse med
Anonymous - 13. mar. 2024
Ideell størrelse, god følelse for de lanal jeg anbefaler
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful