TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

baseks

baseks er en serie som inneholder de mest populære sexleketøyene til ham, henne og par. De er perfekte til nybegynnere og for deg som ønsker å eksperimentere med litt forskjellige typer sexleketøy. De er brukervennlige og det fargerike designet gjør baseks enkelt å bruke og flott å se på.

baseks - Sexleketøyets svar på smågodt

Alt hva hjertet begjærer

Det populære merket baseks produserer sexleketøy som befinner seg i den lave ende av prisskalaen, sånn at alle kan være med. Selv om prisen er i bunn, betyr det ikke at det er gått på kompromiss når det kommer til kvaliteten på det store vareutvalget fra det danske merket. Derfor trenger du ikke holde deg tilbake for å investere i deilige produkter fra dette merket.

Hos baseks kan du finne alt hva hjertet begjærer når det kommer til sexleketøy, og det kan best beskrives som sexleketøyets variant av smågodt. Her er det nemlig mulig å velge de produktene som du står og mangler, og få oppleve gleden ved de morsomme og pirrende produktene. Fordi produktene har en billig pris, er det en opplagt mulighet for å kunne kjøpe litt forskjellig og få mulighet for å eksperimentere med nye varianter til leketøysskuffen.

Smarte farger

Mye sexleketøy blir laget i nøytrale farger eller som svart og natur, og for mange er det disse fargene er det største hit. Dette er dog ikke tilfellet for de skjønne produktene fra danske baseks. Her er det full fart på fargene, og dette er også med på å legge opp til en leken mentalitet, som gir en ekstra dimensjon til de lekre og effektive produktene. På tross av at baseks er et skandinavisk merke, er det ikke de klassiske nordiske vibbene det har vært fokus på når de forskjellige produktene ble designet. Her er fokus lagt å produktenes effektivitet, samt at de skal kunne gi et godt kick til humøret. Derfor kan du være helt trygg på at det er tenkt på alle de små detaljene. Alt fra utforming av de forksjellige leketøyene, til fargevalget og den bestemte fargetonen er planlagt ned til den absolutt minste detalj for å gi deg den absolutt beste opplevelse, når du velger å skaffe deg et av de ville, fargestrålende produktene. Se for eksempel vår glitterdildo fra baseks.

baseks er for alle

Som overskriften sier, så er baseks virkelig for alle. Den lave prisen er med på å gjøre merket til et opplagt valg for nybegynnere som ikke har den store erfaring med å bruke sexleketøy. Den gjør det nemlig mulig å kjøpe flere forskjellige produkter med hjem, sånn at man kan prøve seg frem og finne akkurat din personlige favoritt. Så snart favoritten er funnet, kan man oppgradere til et av de andre produktene du kan finne hos Sinful.

baseks er heldigvis ikke kun for nybegynnere. Det er også det perfekte valget for deg som har erfaring med sexleketøy, men som ønsker deg et bredt utvalg av leketøy i samlingen. De fargestrålende produktene er opplagte å ha i sin egen sexleketøyssamling hjemme, fordi de kan fungere som et godt supplement til noen av de litt dyrere og villere tingene du allerede har i samlingen. Det kan f.eks. være at du har en god samling med dildoer og vibratorer, men er nysgjerrig på hvordan en analplugg føles? Da kan du finne en baseksvariant til nettopp dette formålet.

baseks kan beskrives som fargerikt, festligt og frekt sexleketøy til alle kvinner og menn som er interesserte i kvalitetssexleketøy til lave priser.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful