Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator var 1

baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator

3 FOR 249,-
Relaterte produkter
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00
Inkl. mva.
baseks Aqua Glide Vannbasert Glidemiddel 200 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
baseks Sexleketøysrens 200 ml
kr 139,00
Inkl. mva.
kr 129,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Leter du etter din første vibrator, eller foretrekker du ganske enkelt nytelse i et petite design? Da er baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator kanskje noe for deg?

De lille vibratoren har en avrundet form for en spesiell presis stimulering, og en glatt og deilig overflate som føles fantastisk mot huden selv på dine mest intime steder.

Det er rike muligheter for å eksperimentere med både myk og kraftig klitorisstimulering via de deilige multispeedvibrasjonene som enkelt justeres via skruknappen i bunnen av vibratoren. 

Finn ditt favorittnivå, når du tar deg en velfortjent solostund, eller la partneren din hjelpe deg med å nå høydepunktet. 

baseks Ladyfinger er laget i en hard ABS-plast med en silkemyk overflate helt uten ftalater. Den bruker 1 stk. AA batteri, som selges separat.

Merkebaseks
Produkt vekt (g)51
Full lengde (cm)13.6
Diameter (cm)2.7
Strømkilde1 x AA (Ikke inkludert)
VibrasjonshastigherMultispeed
PrimærmaterialeABS-plast
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU21259
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig fornųyd med produktet
Marlene - 4. nov. 2020
Denne lille multispeed vibratoren er helt fantastisk for prisen. Det er veldig enkelt å bruke og er bra for nybegynnere. For meg fungerer den best på klitoris, men kan også brukes innvendig, dog er den ganske smal og kort, så den fyller en ikke så mye om du er til det. Jeg hadde aldri prųvd en vibrator fųr, men var spent på den og ville gjųre eksperimentet med denne fine lille tingen, og hvor glad jeg er for at jeg gjorde det! Fųrste gang jeg brukte den kom jeg 3 ganger på rad, noe som aldri har skjedd meg fųr - og det er spesielt pluss at den går på batterier og er lett å ha med på farten, da den også er rimelig stillegående. Alt i alt et veldig bra produkt for prisen. Anbefales sterkt;)
0
Bra for nybegynnere
Vigga - 25. jun. 2019
Denne leken er ideell for nybegynnere siden den verken er spesielt stor eller dyr. Spissen er bra for klitorisstimulering, men du kan også bruke den til indre stimulering. Personlig synes jeg ikke det er det beste materialet for indre stimulering, men greit hvis du bare trenger å finne ut om du er glad i sexleketųy. Fint med litt forskjellige vibrasjonsnivåer slik at du gradvis kan skru lenger opp (en fin måte å gjųre det på er forresten å skru i bunnen). Lager ikke mye stųy. Lett å rengjųre Alt i alt, jęvla bra for prisen og et bra fųrstegangskjųp :)
0
veldig bra
lovisa - 18. sep. 2020
den er veldig bra, enkel å bruke, den får jobben gjort, det eneste negative er at den er ganske hųylytt og at knotten du bruker for å endre styrken på vibrasjonene var litt lųs
0
Det går bra
Anonymous - 12. may. 2021
Ved lavere hastigheter høres det ut som om maskineriet er i ferd med å bryte sammen. Ved høyere hastigheter fungerer det fint. Den blir ganske raskt overopphetet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
rimelig
Anonymous - 13. mar. 2024
føles litt billig i konstruksjonen synes jeg, men for prisen er det ingenting å klage på :) vibrasjonene er ikke veldig sterke, men det plager meg ikke personlig, og det er ikke veldig stille etter min mening :P
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig bra
Anonymous - 2. jan. 2022
Superbra vibrator for nybegynnere. Stille og enkel å bruke! Er ikke veldig kraftig, men jeg tror det er bra hvis du nettopp har begynt å bruke en vibrator.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fornøyd
Anonymous - 6. sep. 2023
100 per fornøyd
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fantastisk, fantastisk, fantastisk
Anonymous - 6. aug. 2023
Jeg forventet ikke så mye av den, men wow. Den treffer blink hver eneste gang. Jeg er en stor fan av den!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Godt kjøp
Anonymous - 2. may. 2023
Er veldig bra
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Meh
Anonymous - 12. jul. 2021
Vibrasjonene er veldig gode, men jeg måtte bytte batterier ofte fordi de hele tiden gikk tomme. Jeg har prøvd forskjellige typer batterier, men det hjalp ikke. Flott pris, men dårlig "holdbarhet"
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful