Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
baseks Realistisk Silikon Dildo med Sugekopp Medium var 1

baseks Realistisk Silikon Dildo med Sugekopp Medium

Relaterte produkter
baseks Aqua Glide Vannbasert Glidemiddel 200 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
baseks Sexleketøysrens 200 ml
kr 139,00
Inkl. mva.
kr 269,00kr 201,75
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om å stige til topps på nytelsesbarometeret og få de deiligste orgasmer, så er baseks Realistisk Silikon Dildo med Sugekopp Medium et godt valg. 

Den har et naturtro utseende med et markert penishode, årer langs skaftet og testikler. Den er like flott og fargestrålende som den er effektiv, og den vil utvilsomt bli et orgasmefylt bekjentskap. 

Sugekoppen i bunnen kan plasseres på alle faste og jevne overflater, og gir deg mulighet for å bruke hendene til andre ting mens du leker. Dildoen har en myk overflate, mens den stadig er hard nok til å gi deg målrettet stimuli. 

baseks Realistisk Silikon Dildo med Sugekopp Medium er fremstilt av ftalatfri silikon.

Merkebaseks
Produkt vekt (g)355
Full lengde (cm)20
Innførbar lengde (cm)15
Diameter (cm)4.1
PrimærmaterialeSilikon
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU20609
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rett og slett en god dildo
Skogskokken - 10. oct. 2021
Kjøpte denne i gave til kona. Hun er meget godt fornøyd med gaven. Sugekoppen var det litt så som så med, men den funket greit.
deilig
totolove - 21. aug. 2020
Den er blitt min nye favoritt står klar på nattbordet for litt leik :)
Kjempeflott Dildo
H22 - 2. feb. 2020
Denne ble jeg virkelig positivt overasket med! Virket større enn jeg trodde, men deg gikk uten problemer. Ingen lukt, kraftig sugekopp, lett å vaske. Perfekt mykhet. Anbefales på det varmeste hvis du vil steppe opp litt fra små leker!
Sitter som ett skudd for både han og henne
Barekosekos - 3. aug. 2019
Denne fantastiske lykkegiveren trenger seg inn, mens kroppen ynker etter mer. Den fyller opp og leverer til både han og henne
Fantastisk
Sexkvinnen - 19. apr. 2021
Jeg ELSKER denne dildoen, det er fint å bruke den på badet da den er godt festet, jeg har absolutt ikke angret på kjųpet.
0
Ofte brukt dildo
M - 4. jan. 2021
Jeg var på utkikk etter en dildo med sugekopp og syntes den andre var for smal, så jeg kjųpte denne. Den er virkelig god og sugekopper gjųr det mulig å bruke den håndfri, noe som virkelig er en fin forandring. Fųrst trodde jeg at jeg hadde kjųpt en altfor stor dildo, men etter litt oppvarming og rikelig med glidemiddel gjųr den underverker. Definitivt den dildoen jeg bruker mest, også fordi du fųler deg "fylt ut"
0
Et fantastisk første bekjentskap
Anonymous - 13. mar. 2024
Sugekoppen fester seg perfekt til forskjellige overflater og sklir ikke. En fin fyldig følelse, akkurat passe for meg som mitt første leketøy! Brystvorten er for utstikkende og gnir derfor litt ubehagelig, men ved å endre posisjon fungerer det bra. Jeg antar at jeg er den typen som ikke får nok glede fra innsiden, men et interessant tillegg til solospill likevel. Jeg kan anbefale, forholdet mellom pris og kvalitet er veldig bra!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Føles bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Den relativt store størrelsen og utformingen av dildoen føles veldig behagelig. Silikon er det beste materialet. Definitivt den beste dildoen jeg noensinne har kjøpt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Bra først.
Anonymous - 13. mar. 2024
Den første dildoen, er i riktig størrelse, men kanten på hælen føles motbydelig stor, noe som gjør bevegelse i en viss stilling ubehagelig. Sugekoppen fungerer bra og ignorerer hælens design, upåklagelig!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Kjøp den!
Anonymous - 7. nov. 2021
Jeg elsker denne dildoen. Materialet er fint og glir jevnt uten irritasjon. Den er ikke veldig stor, men "det handler ikke bare om størrelsen". Jeg har 7 dildoer og denne er helt klart på plass nr. 2. Veldig lett dildo med en sterk sugeplugg. Absolutt prisgunstig.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful