Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Baseks Vibrerende Rabbit Penisring var 1

Baseks Vibrerende Rabbit Penisring

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du gjerne skjemme bort deg selv og din partner med en ekstra pirrende og frekk sexopplevelse, så er Baseks Vibrerende Rabbit Penisring et must. 

Den gir ham en kraftigere og fyldigere ereksjon, samtidig med at den forlenger opplevelsen for både ham og henne. Kaninørene treffer hennes klitoris helt perfekt, og pirrer henne med intense vibrasjoner. Det er ingen tvil om at den lille rabbiten blir et orgasmefylt bekjentskap. 

Penisringen har tre effektive vibrasjonsnivåer og et brukervennlig design med kun én knapp. Den er fleksibel slik at den passer de fleste størrelser. 

Baseks Vibrerende Rabbit Penisring er laget av myk TPE og er uten ftalater. Den bruker 3 stk. LR44-batterier, som følger med i pakken. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Supert produkt med en svakhet
Lust - 10. may. 2019
Denne funket veldig bra, deilig for begge parter og med 3 vibrasjonsstyrker å velge mellom vil nok de fleste komme i mål med denne
Fantastisk for begge!
Kallenavn - 5. may. 2019
Denne anbefales. Myk og behagelig å ha rundt penis og strammer helt perfekt (gjennomsnittlig størrelse). Kaninhodet treffer meg akkurat der den skal, og med de kraftige vibrasjonene blir det vanskelig å holde tilbake. Den høres godt, men er kkke den mest bråkete i klassen. Mannen elsker vibrasjonene!
IKKE BRA I DET HELE TATT
Par - 27. jul. 2021
materialet er rart og supermykt og klebrig, det overfųrer ikke vibrasjonene som uansett ikke er kraftige. Anbefales ikke
0
Flott sexleketųy!
St & Ki - 13. mar. 2021
Vi kjųpte Rabbit Penis Ring og prųvde den slik det var meningen den skulle brukes. Det var ikke den store opplevelsen, vibratoren var plagsom, var i veien og fungerte ikke etter hensikten, (ųrene) var plagsomme! Vi fant en annen måte å bruke den på, som ga både meg og min kone en uforglemmelig orgasme som var 100 % verdt pengene. Vi kuttet av batteriholderen og jeg brukte den som en penisring etter at jeg fikk ereksjon og den andre ringen brukte jeg rundt pungen. vi kan bare anbefale denne måten hvis du ikke lykkes å bruke den etter hensikten.
0
Rimelig
Birger - 4. jan. 2020
Virker noe myk i materialet. Vibratoren er kraftig, men plassert bare en millimeter eller to for langt unna penis, som ikke gir full effekt fordi silikonet er for mykt. Ved samleie fungerer det imidlertid fint
0
Ja og nei
Anonymous - 3. aug. 2022
Ja, den er skjelven og det er en penisring. Tottakait en fastere ereksjon (årer på overflaten osv.). Men vibrasjonen og kaninørene på en kvinnes klitoris er litt overdrevet etter min mening. Blir kvinner bedre med denne ringen? Generelt sett, når du tenker på det, hvis det er vanskeligere for en kvinne å få, tror jeg ikke dette er et popkonsept. Ellers et godt produkt. For min egen kuk, kanskje for liten ring.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
buenobueno
Anonymous - 11. may. 2020
som grunnfarge er en penisring ikke like god som denne! uansett stilling, spesielt med en kvinne på toppen. bare den beste.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Bra for
Anonymous - 9. nov. 2021
Utmerket produkt, garantert glede
Maskinoversettelse fra sinful.fi
fungerer for begge
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet fungerte veldig bra for begge. Jeg anbefaler å prøve det. Det er nok livlighet for begge, og spesielt hvis du liker livlighet. Jeg anbefaler den.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ok
Anonymous - 8. aug. 2018
Produktet hadde 3 forskjellige nivåer av vibrasjon, noe som bare var en positiv overraskelse. Dekket bøyer seg godt, så det passer for mange størrelser. Når det er på toppen av seg selv, gir det virkelig god klitorisstimulering.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful