Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe var 1

Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Penisringsett 3 stk
kr 109,00
Inkl. mva.
kr 1 370,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe er en kraftig videreutvikling av den populære Hydromax7, som du også kan finne her hos Sinful.no. Forskjellen er at du med Bathmate HydroXtreme7 kan utnytte penispumpens kraft bedre. Med den nye håndpumpen og slange, behøver du ikke lengere å presse penispumpen mot skrittet for å gjøre pumpen lufttett og skape vakuum. Dermed er pumpen enda enklere og mere behagelig å bruke.

Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe er beregnet til å bli brukt i dusjen, og den bruker vann for å lage et vakuum. Dette vakuumet vil øke penisstørrelsen din midlertidig. På grunn av vanntrykket som skapes i pumpen, kan den skape et større og jevnere vakuum rundt penisen din, enn dem som bruker lufttrykk. 

Bathmate HydroXtreme7 kan skape et mer effektivt og 35 % større vakuum, som de andre HydroXtremepumpene, enn Bathmates egne Hydro7 penispumper. Den økende effektivitet skyldes bl.a. komfortringen, som sitter i bunnen av pumpen, som tetter pumpen helt inntil kroppen. Ringen gjør også pumpen mere behagelig å bruge, samt enklere å få pumpen til å sitte i den helt riktige vinkelen.

Mange menn oppnår også en mer intens følsomhet, ved onani og samleie, etter bruk av penispumpen. Obs! Pumpen passer til en penis som har en størrelse på max 5,1 cm i diameter og max 18 cm i lengden.

Slik bruker du Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe:

1. Stå under det varme vannet og skru på ventilen, med klokken, som er på pumpens spiss. Press så den grå stilken ned og dytt den til siden, slik at ventilen låser.

2. Innsett den lysegrå komfortringen i pumpens åpning, slik at markeringene på ringen og pumpen står på linje.

3. Fyll Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe helt opp med vann og før den opp rundt den slappe penisen, slik at den sitter behagelig mot roten og ikke på pungen.

4. Løft pumpen, slik at den er lett hevet. Pump den langsomt opp og ned, for å skape vakuum rundt penisen, til du får full ereksjon. For ekstra kontroll og mere power, kan du i stedet bruke håndpumpen, enten direkte på penispumpen eller med slangen, for å forsterke opplevelsen. Øvelsen kan gjentas for å gi penisen din en god treningsøkt. Obs! Pumpen burde ikke brukes i mere enn 15 min.

5. Rengjør Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe etter bruk. Bruk rengjøringssvampen, som følger med i pakken, varmt vann og evt. Sexleketøys Rengjøring.

 

MerkeBathmate
Produkt vekt (g)323
InkludertOppbevaringsboks, Pumpe, Shower strap, Tilbehør til rengjøring, Målebånd, Hengelås, Glidemiddel, Håndkle
Full lengde (cm)24.8
Indre dybde (cm)24.8
Indre diameter (cm)5.7
Omkrets (cm)17.9
PrimærmaterialePC (polykarbonat)
FargeKlar
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjePortugisisk, Engelsk, Italiensk, Russisk, Spansk, Japansk, Kinesisk, Tysk , Fransk
SKU13669
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Crème de la crème
Tore - 3. apr. 2023
Jeg har i mange år benyttet Bathmate. helt ifra kun "Bathmate Hercules" var på markedet. Må si jeg ble betatt siden første gang jeg prøvde produktet! Jeg har kjøp forskjellige Bathmate pumpen igjennom årene og vil anbefale fremtidige brukere å gå for Bathmate Hydro-Xtreme (serien). Denne løsningen er definitivt " Crème de la crème" i pumpe og strekke verden. Ikke tvil om at Bathmate HydroVibe kan benyttes for bedre resultat noe som definitivt er noe vil ønsker.
Ett must have for en hver mann
Voksende - 20. jun. 2022
Har eid bathmate siden de var relativt nye på markedet. Hydroextreme med håndpumpe er det siste jeg har kjøpt. Har vært noen år uten bruk pga. personlig ups and downs for å si det slik. Penis hadde krympet fra 15.5cm til 11.5 cm og tykkelsen hadde sunket fra 12-10.5 Rett å slett en katastrofe. Mye av dette var dårlig kosthold, alkohol, lite/0 sex o.l, og noe fedme. Men til cluet: Etter jeg har begynt å bruke denne igjen jevnlig. (noe kortere enn anbefalt 3x5min). Så har jeg fått følgende: 1. Knallhard ereksjon. 2. kommet tilbake tilbake til 14.5cm (tok kun 3 uker) (almost there, og resten kommer nok når jeg slanker meg litt). 3. Økt hvor lenge jeg varer når jeg onanerer. Som en annen kar her sier, så er bathmate best i badekar. Men det fungerer også bra i dusjen, trikset er å være HELT shavet, passe på at baller o.l ikke blir stuck i aparatet og bruk vakumlåsen. Lykke til!
krever litt øvelse
playful - 20. oct. 2020
Dette er første gang jeg kjøper en penispumpe. Bathmate HydroXtreme er defintivt solid bygget og ble sendt på en veldig diskret måte- setter veldig pris på det! I bruksanvisning angis det at en kan bruke den i badekaret og i dusjen. Jeg prøvde i dusjen først og etter litt øvelse fikk jeg det ganske ok til. Andre gang brukte jeg den i badekaret - en kjempe forskjell - det er utrolig lett å få den til å sitte tett inn mot roten av penisen når en er i badekaret ( den heter ikke bathmate uten grunn). Så fasiten er- det er absolutt mulig å bruke den i dusjen men det krever litt mer øvelse - i badekaret er det enda enklere. Jeg har bare brukt den 4 ganger nå - så det er for tidlig å si noe om forandringer i penis størrelsen- men rett etter bruk er penisen definitivt tykkere enn vanlig. Jeg leste her at noen skrev at det var ubehagelig å bruke den- da vil jeg påsta at vedkommende har pumpet for mye - en kan lett regulere nivået av vakuum for å finne akkurat rett intensitet slik at det ikke blir ubehagelig. Jeg synes det er en deilig form for stimulering av penisen - det gir meg defintivt mer selvtillit og gjør meg mer kåt resten av dagen. Har jeg noe negativ å si om pumpen? At det fungerer best i badekaret gir noe begrensninger for de som ikke har badekaret. men som sagt- med litt øvelse fungerer den fint i dusjen også. En annen sak.
Ubehagelig
Lars - 29. apr. 2020
Produktet er veldig spennende og bra men selv om jeg har valgt en som skal være perfekt i forhold til min størrelse gjør den utrolig vondt å bruke. Den klemmer veldig på underlivet og jeg får ikke pumpet opp penis en gang i særlig grad fordi den presses så veldig i området rundt. Skulle virkelig ønske denne hadde funket bedre for meg. Syns den ble en skuffelse. Man bør tenke seg om et par ganger her føler jeg før man går for denne.
Utrolig effekt
Snabel - 3. mar. 2020
Gikk fra at profil kondomer passet til at de var for små på 3 uker
Utrolig fornøyd
Sexdig - 23. jan. 2019
Jeg har prøvd en penis forlenger fra sizegenetics og Jes penisextender, disse var bare bortkastet penger fordi man må ha dem på flere timer om dagen. Hvis du vil at penisen din vi se ut som en julepølse så anbefaler jeg denne penis pumpen. Hånd pumpen som følger med gjør stor nytte. Den er veldig enkel å bruke. Jeg så resultater og et stort smil i speilet etter første bruk. Både i tykkelse å lengde. Fikk økt selvtillit. Kombiner den med "jelking" øvelser, å du vil bli veldig glad for at du kjøpte denne penispumpen. Det er en liten sum å betale for de resultatene man får.
Elendig - umulig å pumpe opp manuelt
Kristian - 3. may. 2021
Umulig å pumpe opp. Ekstremt hard gummipumpe, etter utallige pumper er det fortsatt ikke vakuum og hånden får krampe av overanstrengelse. Brukes riktig i henhold til manualen, med ventilen mot klokken og tappen sentrert. Det slipper ut litt luft, men veldig lite og pumpen er laget av så tykk gummi at det er som å pumpe med en appelsin i hånden.
0
Meget godt produkt
Anonymous - 12. sep. 2021
Veldig fornøyd.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Veldig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Den beste penisforsterkeren jeg noensinne har hatt ja, den er god, jeg måtte oppgradere til den modellen
Maskinoversettelse fra sinful.fi
OK
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er en veldig god penispumpe best derfor
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful