Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Bathmate

Bathmate produserer penispumper utviklet for å øke størrelsen på din penis. Pumpene, som er enkle å bruke og holder en veldig høy kvalitet, er noen av verdens mest populære pumper. De er suverene å bruke før sex og masturbasjon.

Bathmate - Større penis på ingen tid

Bathmate og litt om mannens anatomi

Liksom historiene om påskeharen og julenissen eller de mange helte- og gudesagn vi kjenner fra norrøn mytologi, er konseptet penisforlengelse for mange forbundet med skrøner, vandrehistorier og mistenksomme eposter. For det lyder nesten for godt til å være sant. Kan man virkelig få en lengre penis? Med en penispumpe fra Bathmate kan man det. Det engelske firmaet Bathmate har siden 2006 utviklet og designet forskjellige penispumper som ikke alene øker størrelsen på din penis, men som også gir et lynraskt resultat. Det tok et lag av ingeniører flere år å utarbeide den rette teknikken, men de lyktes, og Bathmate er nå en av de mest kjente og populære penispumpene på markedet.

For å forstå hvordan penispumpene fra Bathmate virker, er man nødt til å vite litt om mannens anatomi. En penis består av tre svamplegemer, to store og ett mindre. Når mannen får en ereksjon, fyldes de to store svamplegemene med blod, og du får en midlertidig penis forstørrelse. En Bathmate penispumpe øker størrelsen på svamplegemet ved å danne et vakuum rundt penis. En økning i svamplegemenes størrelse tillater en større mengde blod i entre dem, hvilket gir en fyldigere og lengre penis, både i slapp og erigrert tilstand. I grove trekk trener du altså en muskel når du bruker en penispumpe fra Bathmate regelmessig. Liksom med annen trening vil du etter kort tid kunne se en effekt. Effekten er ikke permanent, men vi kan love deg at det holder lenge nok til at du (og din partner) kan få glede av den.

Bathmate bruker kraften fra vann

De fleste andre penispumper på markedet bruker utelukkende luft til å danne et vakuum. Det kan dog føre til at kun noen få deler av penisen blir større, snarere enn hele. Bathmate har utviklet en spesiell teknologi som anvender vannets kraft til å oppnå det beste mulige resultatet. Penispumpen fylles med vann og settes på penis for å danne et vakuum. Når vannet pumpes ut, erstatter penisen det arealet som vannet ikke lenger fyller. Da hele penisen er omsluttet av vann, blir hele penisen større. Teknologien fra Bathmate er i utelukkende mer effektiv enn den andre penispumper på markedet anvender, for den er også enklere å bruke. Dessuten gir det nytelse å bruke penispumpen, slik at det er å regne for en "win-win-situasjon".

Uansett hvor lang eller bred penisen din er i utgangspunktet, finnes det en Bathmate penispumpe som er perfekt for deg. Er du omskåret? Ikke noe problem. Bathmates penispumper kan brukes av alle. Penispumpene finnes i fire forskjellige størrelser: X20, X30, X40 og Goliath. Bathmate Hercules 3.0 er den originale Bathmate-penispumpen og er fortsatt den dag i dag en av de mest solgte penispumpene i verden. Den finnes nå også i en ny og forbedret utgave, som går under navner Bathmate Hydromax X30 og er 35 % kraftigere. Uansett hvilken penispumpe fra Bathmate du velger, kan du være sikker på å få det resultatet du ønsker.

Bathmate tilbyr penispumper av høy kvalitet

Penispumper kan hjelpe menn i alle aldre og størrelser. Oppfinneren av Bathmate, John Oakes, fikk ideen til penispumpen gjennom hans mange år i fitnessverdenen. Han opplevde at noen av hans venner fikk en mindre penis når de trente styrke og tok allverdens former for proteinpulver. Som et alternativ til kirurgiske inngrep og piller, skapte han Bathmate. Penispumpene har vunnet opp til flere priser for deres design, og fordi de virker.

Penispumpene fra Bathmate er utformet i materialer av høy kvalitet. De er enkle å bruke, og takket være den innovative vannteknologien er de ikke så smertefulle å bruke som andre penispumper. Du kan derfor smertefritt og enkelt få en større pennis til stor glede både for deg og fin partner. Er du i tvil om hvilken Bathmate-penispumpe du skal velge, kan du alltid ringe eller skrive til vår kundeserviceavdeling. Vi sitter klare til å råde og veilede deg, slik at du kan få nettopp den penispumpen fra Bathmate som passer best til deg.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful