TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Bathmate Hydromax3 Penispumpe var 1

Bathmate Hydromax3 Penispumpe

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 1 045,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Penisringsett 3 stk
kr 99,00
Inkl. mva.
Bathmate HydroVibe Tilbehør til Penispumpe
kr 609,00
Inkl. mva.
Velg Farge:

Oversikt

Bathmate Hydromax3 Penispumpe er designet til menn med en mikropenis og penisstørrelser på opp til 7,6 cm i erigert tilstand.

Pumpen brukes i vann hvor kombinasjonen av vakuum og vanntrykk skaper en midlertidig penisforstørrelse og en mer potent reisning. 

Slik bruker du Bathmate Hydromax3 Penispumpe:  - Sørg for at den myke ringen nederst på pumpen er satt godt fast til pumpen. - Sett den lille grå tuppen i enden av pumpen i låst posisjon og fyll pumpen med vann.  - Mens du står i dusjen, slapp av og sett pumpen rundt penis.  - Med pumpen i en oppadgående vinkel, lås opp den grå tuppen og start å pumpe.  - Pump frem til den nederste svarte delen av pumpen er så sammenpresset at du ikke kan pumpe mer. - For å få best mulig resultat, utløs trykket etter et par minutter og gjenta det hele 2-3 ganger i en periode på 10-15 minutter.

Når du bruker pumpen kan du glede både deg selv og partneren din med en lengre, fyldigere og hardere ereksjon. 

Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å skape permanent forstørrelse av penis med en penispumpe, men hvis du bruker den ofte og f.eks. før sex vil du oppleve at det gir en god effekt. Mange menn oppnår også en mer intens følelse ved onani og sex etter bruk av pumpen.

MerkeBathmateProdukt vekt (g)295Full lengde (cm)22Indre dybde (cm)18Diameter (cm)5.5Indre diameter (cm)5Elastisk indre diameterJaPrimærmaterialePC (polykarbonat)Andre materialerRubberFargeKlarAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeKinesisk, Italiensk, Spansk, Japansk, Portugisisk, Tysk , Fransk, Engelsk, RussiskSKU22019
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Positivt overrasket
Det var med en viss skepsis jeg kjųpte denne penispumpen. Jeg er vel det du kaller en dusj og ikke en dyrker, men det er dessverre ikke overveldende hva jeg kan... Les mer
Anonym - 4. dec. 2019

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful