TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Bathmate Trim Oppladbar Intim Hårtrimmer var 1

Bathmate Trim Oppladbar Intim Hårtrimmer

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 369,00
Inkl. mva.

Oversikt

Bathmate Trim Intim Hårdtrimmer er til deg som vil ha fullt utbytte av din Bathmate penispumpe, eller bare ønsker deg en deilig og trimmet look over hele kroppen.

Trimmeren kommer med et standard skjærehode med fire avstandssstykker, som gir akkurat den lengde du vil, øverst eller nederst. Videre får du med Bathmate Trim også et ekstra smalt Precision Trim skjærehode med eget avstandsstykke, som er praktisk til de mest utilgjengelige områdene.

Trimmeren er unisex og kan derfor både brukes av menn og kvinner, men briljerer med Precision Trim til å skape det optimale vakuum ved bruk sammen med din Bathmate penispumpe.

Din Bathmate trimmer leveres i en praktisk oppbevaringseske med plass til både trimmer, skjærehoder, avstandsstykker og USB-ladekabel. Du får 2 timer med trimmetid på en enkelt oppladning. 

MerkeBathmateProdukt vekt (g)130InkludertBarbermaskin, USB-lader, OppbevaringsposeStrømkildeUSB-laderBrukstid (min)90PrimærmaterialeABS-plastFargeHvitSpråk på emballasjeEngelsk, Spansk, Tysk SKU18342
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kvalitet - enkel å bruke
Fungerer etter planen. Kvaliteten er fin, enkel å bruke og mange forskjellige hoder til maskinen. Alt i alt veldig hyggelig og veldig bra for prisen!Lira - 29. may. 2021
God trimmer
Virkelig god trimmer som gjųr jobben, og en bonus er at den kommer med mange dyser. Et minus er at det er litt vanskeligere å trimme kulene men alt i alt synes... Les mer
John - 25. jan. 2021

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful