Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Bijoux Flamboyant Bryst- og Kroppssmykker var 1

Bijoux Flamboyant Bryst- og Kroppssmykker

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bijoux Flamboyant er selvklebende kroppssmykker. Settet består av to brystsmykker og et intimsmykke. Flamboyant kroppssmykker er laget av små, glitrende rhinsten som sitter godt fast på den sterke teipen. Smykkene er utrolig lette å sette på huden og de sitter godt og lenge. Før du setter smykkene på huden skal du være helt ren og tørr, uten krem og parfyme, da sitter de lengst på.  Smykkene er laget til engangsbruk, men kan brukes igjen sammen med hudvennlig teaterkroppslim. Smykkene er lettest å ta av under vann i dusjen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Strålende!
Mette L. - 26. jul. 2013
Smykkene holder virkelig det de lover. De er superenkle å sette på (selv om du har kunstige negler på). Den selvklebende tapen er utrolig sterk, holder godt og plaget på ingen måte huden. De små rhinestones glitrer så fint og smykkene er generelt veldig pene. Kjęresten var utrolig spent! Hvis du leter etter intime smykker som kan få deg til å fųle deg ekstra sexy og glede partneren din, så er dette smykkene du må ha!
0
GRrrrrrrr
Jaqleen - 27. aug. 2012
Superfrekt sett for en hot og forfųrende kveld. Når jeg bruker den fųler jeg meg ekstra frekk og det beste er at du kan se hvordan partneren din tenner på den. Absolutt et must hvis du vil krydre en regntung kveld :)
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful