Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Black Level Lakk Stuepike Sett var 1

Oversikt

Dette frekke stuepike-kostymet skal nok få innendørstemperaturen til å stige drastisk. Hvis du skal gjøre litt ekstra for partneren din, så ta på deg dette settet i svart og hvit lakk samt et par høye stiletter og servicér partneren din - det vil uten tvil bli en aften han sent vil glemme.

Settet består av et svart miniskjørt med hvit kant. Et hvit forkle med blonder dekker forsiden, som er festet med to svarte satengsløyfer. Skjørtet lukkes igjen med glidelås i venstre side. 

Overdelen er en hvit kort lakktopp med små ermer. Utrigningen er bred og dyp og lukkes igjen over brystet med to svarte trykkknapper.

Som prikken over i'en avsluttes settet med en svart choker i lakk med hvit blonde, som matcher forkleet. Den lukkes igjen i nakken med en trykkknapp.

Fullfør den frekke stuepike looken med et par selvsittende strømper. 

Tips! Ønsker du å bevare lakkoverflaten flott og skinnende, bør du vaske og oppbevare den separat. På den måten forhindrer du at andre tekstiler smitter av på drakten.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Litt stor i størrelsen
MT - 26. jan. 2018
Vi var uheldig å bestille denne i M (normale størrelsen i bruk), men opplevde da at man måtte hatt veldig store pupper for å fylle toppen. Sitter derimot sexy og skjørtet er akkurat passe kort.
Supersexy - fyren var fornøyd!
Anonymous - 13. mar. 2024
Virkelig sexy kostyme som passet meg perfekt. Jeg bruker vanligvis størrelse 36 i klær og bestilte dette i Small. Halsbåndet var litt løst rundt halsen, men det gikk fint og er en super sexy detalj! Stoffet er litt syntetisk og ikke så pustende, men det er vel å forvente når det er lakk, ikke sant? Det var litt forvirring om hvorvidt det er et servitør- eller stuepikesett. På nettsiden står det stuepike, men på pakken står det servitrise. Jeg synes imidlertid det fungerer fint som begge deler! Alt i alt veldig fornøyd, og det var kjæresten min også. ;)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Black Level Lakk Stuepike Sett

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful