TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Black Level

Black Level tilbyr undertøyskolleksjoner som er tydelig fetish-inspirerte, samt andre pirrende kostymer. Med fokus på sin brede skare av brukere går kolleksjonene fra størrelse XS til XXL, hvilket sikrer at de aller fleste vil finne noe de liker og passer.

Black Level - Kinky fetish-tøy og kostymer i lakk

Hva er Black Level?

Black Level er et populært, ekstravagant og raffinert merke, som har spesialisert seg i å produsere fetish klær og kostymer i både vinyl og lakk. Black Level hører til under det tyske merke Orion, som i mange år har vært en av de store spillerne på det globale markedet for erotisk bekledning, leketøy og tilbehør. I dag blir Orions Black Leve produkter solgt og distribuert til kunder rundt om i hele verden. Black Level produserer et vell av spennende og pirrende styles som passer perfekt til deg - eller dere - som elsker å eksperimentere med fetish-universets BDSM-leker. Som bonus har Black Level svart belte i å designe og produsere tøy og kostymer til både menn og kvinner fra størrelse XS til XXL. Med Black Level har du derfor rik mulighet for å sette sammen et look som både faller i din smak og passer din kroppstype. Ta fetish drømmene og scenarioene til helt nye høyder med et eksklusivt antrekk som smyger seg flott og sexy om din kropps fantastiske kurver. På Sinful.no finner du Norges største og beste utvalg av kinky fetishbekledning. Ifør deg et flott, stramtsittende antrekk i skinnende blank lakk og utlev dine frekkeste master/slave fantasier.

Det riktige lakk-uttrykk til din fantasi

Verden er et vidunderlig, mangfoldig sted og hver mann (og kvinne) sin lyst. Hos Sinful tror vi fullt og helt på at det skal være plass til forskjellighet. Vi hyller seksuell diversitet og setter en ære i å sammensette et sortiment som favner og imøtekommer alle tenkelige former for kinky og kjærlige fantasier - og selvfølgelig også alt det som finnes midt i mellom. Er du og partneren din på utkikk etter noe helt enkelt, som eksempelvis truser eller topper med glidelåser, strømper, BH’er, skjørt eller boxershorts, så finner du det her. Vil dere litt lenger ut i kinky plagg, så garanterer vi at dere finner mange spennende og pirrende corsager, kjoler, strømpeholdere, seletøy, bukser og jumpsuits fra Black Level som tilfører den mer avanserte delen av fetish-universet. Har du og din partner en spesiell interesse for rollespill og lek i frekke kostymer, kan dere med fordel sprite sexlivet litt ekstra opp med en sykepleieruniform, et catsuit eller et pikant stuepike sett. Med Black Level får dere ganske enkelt ekstra krydder til soverommet tilsatt et ordentlig dose kvalitet og tysk grundighet.

Kjøp Black Level hos Sinful

Akkurat som vi er stolte over å forhandle verdens beste erotiske bekledning og leketøy, er vi også heldige å ha verdens beste, flinkeste og snilleste medarbeidere i vår kundeserviceavdeling. Og de er naturligvis alle sammen utvalgt med like høye kvalitetsstandarder som våre fantastiske produkter er. Er du i tvil om hva som er det helt riktige look og utstyr for deg, så sitter de klare for å hjelpe til. Våre medarbeidere i kundeserviceavdelingen er eksperter på erotisk bekledning, sexleketøy og tilbehør, og kan utvilsomt guide deg sikkert og kyndig gjennom shoppen og besvare alle dine nysgjerrige spørsmål. Vi setter nemlig en ære i å gi deg en så enkel og bekvem opplevelse som mulig. Sett deg godt til rette foran PC’en eller tableten og gå på oppdagelse i vår vidunderlige Black Level-kategori. Har vi husket å fortelle deg at vi leverer både raskt og diskré, slik at det ikke vil vekke noen form for oppsikt når du avhenter din pakke på postkontoret? Det er kun én av grunnene til at vi har over 250.000 fornøyde kunder fra hele Skandinavia, og som i tillegg har gitt oss en flott score på Trustpilot.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful