Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
BonBon Bullet Vibrator var 1

BonBon Bullet Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

BonBons Bullet Vibrator er en diskret liten klitorisvibrator, som er veldig effektiv. På tross av den liten størrelsen, stimulerer den klitoris med kraftige vibrasjoner. Vibratoren er perfekt til å ta med på ferie, da den perfekt passer i håndveksen. Bullet vibratoren har et stilig design og en fløyelsmyk overflate, som gjør den meget behagelig i bruk. Du starter og slukker vibrasjonene med den liten knappen i enden og den har kun én hastighet. Bruk den alene eller la partneren din stimulere deg før eller under sex. Vibratoren bruker 3 stk. LR44 batterier.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ohhh
Helene - 6. may. 2021
Da jeg pakket den så jeg at den var ganske liten, på bildet ser alt mye stųrre ut. Men jeg ble overrasket.. Det tok litt mer enn 5 minutter, så fikk jeg min fųrste orgasme ... Kan absolutt anbefales.
0
Nybegynner
Nybegynneren - 13. nov. 2020
Som nybegynner er dette fantastisk, selv om det kun har én rytme – som er konstant. Hvis du treffer riktig, kan du lett få orgasme av det. Den er ikke helt stille, men det er ikke en lyd som irriterer – men du ville ikke kunne ta den med på jobb og koset deg på do om det var planen.
0
Superfin vibrator til prisen
Lise - 10. dec. 2019
Vibratoren er liten og diskret – lett å ha med seg rundt, og enkel å bruke under samleie med en partner, som etter min mening er den mest anbefalte måten å bruke produktet på, selv om den selvfųlgelig også kan brukes alene. Vibrasjonene er overraskende sterke og lager ikke på langt nęr så mye stųy som jeg har sett stųrre vibratorer gjųre.
0
Det absolutt beste
Anna - 8. mar. 2019
Dette var den fųrste bullet jeg kjųpte. Har i ettertid prųvd andre, for å se hvilke spennende ting de kunne gjųre, men jeg kommer alltid (!) tilbake til denne. Nydelige sterke vibrasjoner og kraftige orgasmer. Den er liten og fantastisk.
0
Kraftig, men hųylytt
Jennifer - 28. dec. 2018
Selv om den kun går på 3 små batterier, er den overraskende kraftig. Det hadde jeg virkelig ikke forventet! Fleksibel og god stųrrelse. MEN, det er langt fra stille. Jeg vet ikke om det er jeg som har hųy standard når det kommer til lyd, men den har klart det hųyeste lydnivået av alle lekene mine. Er du ute etter noe stille og diskret vil jeg fraråde å kjųpe denne. Men om du prioriterer brukervennlighet, liten stųrrelse og en ganske god styrke, blir du nok fornųyd!
0
Fine
Anonymous - 2. dec. 2022
Ras
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Jøss!
Anonymous - 13. mar. 2024
Nå er forholdet mellom pris og kvalitet riktig! Jeg forventet mye av et vitseprodukt som ville føles billig. Det viste seg imidlertid ganske annerledes! Selv om produktet er lite, føles det fortsatt stivt i hånden. Materialet er behagelig, og jeg synes vibrasjonen er flott for størrelsen! Og produktet lager ikke engang en forferdelig lyd! Jeg anbefaler :)!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Små, men kraftige, kilende vibrasjoner?
Anonymous - 13. mar. 2024
Det gjorde det ikke for meg. Intense, men små vibrasjoner? Ikke kom :/
Maskinoversettelse fra sinful.se
God vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott vibrator til prisen. Fornøyd med kjøpet mitt
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful